Midnight in Paris , with love by Woody Allen

Sep 28, 2011 by

Midnight in Paris , with love by Woody Allen

Superb! Fascinant! Frumos! Mergeti sa vedeti filmul!
In primul rand pentru ca este un scenariu de zile mari al lui Woody Allen, cu dialogurile lui obisnuite, filozofice si putin euforice si plin de actori cunoscuti. Filmul incepe cu o melodie pe care ne este prezentat Parisul, sub forma de documentar, intr-un amalgam de imagini clasice despre oras: Moulin Rouge, muzee, patiserii, cafenele, etc. dupa care intra intr-un dialog in care juri ca vorbeste regizorul!
Un cuplu tanar american , in vizita la Paris, emotionati de tot ce iti poate oferi orasul luminilor, isi petrec cateva zile cu parintii fetei. Barbatul ( Owen Willson-pe care nu l-as fi vazut intr-o mie de ani in asa ceva, face un rol remarcabil, noroc cu nasul lui sucit…)este un tanar scenarist de la Hollywood, in cautarea inspiratiei pentru primul sau roman.
Ca intr-un SF abracabrant, dar sublim, at midnight, plimbandu-se pe strazi, se intalneste ca printr-o minune cu artistii lui preferatii din anii´20. Un adevarat periplu: Sotii Fitzgerald, Hemingway, Pablo Picasso, Dali, Buñuel. Isi traieste viata in aceasta perioada in fiecare noapte, incluzand o mica incursiune in La Belle Epoque unde ii cunoaste pe Lautrec, Degas si alti artisti ai vremii.
Nu va spun finalul, dar e clasic regizorului.
Tanara este interpretata de frumoasa blonda din The notebook:Rachel McAdams ( astia doi,Rachel si Ryan Gosling-Drive incep sa joace in filme bune).
Filmul este plin de culoarea fiecare epoci, cu detaliile parfumului fiecarui artist, ramai surprins la fiecare personaj pe care-l intalneste de parca tu esti personajul principal, si iti vine sa aplauzi ( si lumea din sala este in asentimentul meu)
Este un film ce va poate binedispune dupa o zi incarcata
Well done Woody Allen! Chapeau monsieur!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Woody Allen | Bianca Lucia Rus - […] Vicky Cristina Barcelona (2008) Whatever Works (2009) You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010) Midnight in Paris (2011)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey