Sex , film si ciocolata

Sep 30, 2011 by

Ce te motiveaza in fiecare dimineata sa te ridici din pat si sa iti faci treaba? Te gandesti la cafea, la dusul cald, la sexul inopinat, la soarele de afara, la iesirea din club sau la intalnirea cu cel drag?
De unde isi ia fiecare dintre noi energie pentru a face ce trebuie in fiecare zi?
Cred ca cele mai bune decizii se iau dimineata, dupa un somn bun, cand avem avant sa stapanim lumea si credem cu adevarat ca asta e ziua cand putem face orice si putem fi oricine.
Obtinem din imaginatia viselor inventivitate, credinta ca putem sa ne cream un univers fericit care probabil se clatina la primul claxon cand esti blocat in trafic, sau la primul task de la birou, sau la anularea planurilor de seara.
De ce nu putem fi asa toata ziua, in fiecare zi din fiecare luna si an? Exista vreo pastila miraculoasa care sa te ridice din pat si sa te faca sa crezi ca esti capabil de orice? Da: Increderea.
Din pacate nu o puteti achizitiona in nici un magazin. E suficient sa va gandati ca toti avem capacitatea de a fi extraordinari si pentru asta nu e necesar sa folosim mai mult din creier.
Esti prea destept pentru cel de langa tine? Nu, doar realizezi conexiunile mai rapid pentru ca ai o siguranta cladita din experienta de viata si puterea de a trece prin viata, obtinuta cu greu, dupa multi ani.
Fie esti prost , ca un copil care crede cu adevarat ca lumea este doar a lui si poate face orice si s-ar putea sa-ti iasa ce vrei mergand contra regulilor, fie incerci sa rationalizezi, sa te bazezi pe gandire si sa razbati prin viata ca un luptator…
Sunt o femeie obisnuita, care se trezeste pentru ca vrea : sex (implicit iubire), film si ciocolata.

Related Posts

5 Comments

  1. Marius

    Excelent articol! 10!

  2. sa ordonam :sex.noaptea ,inainte sau dupa film,somnic bun,cafea si ciocolata se poate repeta fara numar cu imaginatie..,sex si imaginatie -este sursa furnizor de energie..,cu conditia ca partenerul sa fie mai tanar..daca nu e -atunci sursa e captator de energie…!SA AVEM PARTE !

  3. Dae

    Foarte frumoasa aceasta postare si foarte adevarat ceea ce spui. Dumnezeu ne-a inzestrat pe toti cu aproximativ aceleasi abilitati, trebuie doar sa le descoperim. Si intr-adevar o dimineata perfecta asa incepe + muzica 🙂

  4. Ovidel

    Da…super sfarsitul Articolului….;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey