Parfum de inceput

Oct 28, 2011 by

De ce ne apucam sa facem unele lucruri abia maine? De ce nu acum?
Care e diferenta? Pai simplu. Cand ne gandim ca o sa facem ceva , nu-l mai facem. O sa gasim o mie de pretexte si piedici doar ca sa nu ne mai apucam de nimic.
Care e problema noastra? Cred ca avem din cand o idee stralucita si ne spunem: Gata , de maine ma las de fumat, de baut, de prostii, ma apuc de invatat, de muncit , de scris, de hobby-ul ala nou, renunt la idioti, ma apuc de treaba, imi fac timp pentru mine. Ma schimb definitiv!
Right…
Si vine dimineata cu pricina…Stii ce se intampla, nu? Te lovesti de usa cand iesi din camera spre baie, nu este apa calda. Zici, nu-i nimic! Iesi din casa si ti-ai uitat portofelul la munca. Nu-i nimic, te intorci acasa iei niste bani, iei metroul. Ti-ai uitat telefonul! Nu-i nimic, e zi scurta la munca, te intorci repede acasa azi si oricum ai net la munca. Ai prea multe task-uri la birou, te enervezi…deja incepi sa cedezi putin…dar treci peste…pentru ca azi e ziua tranformarii tale si trebuie sa fii puternic!
Incurcaturi, contracte, e soare afara totusi! Ziua e la jumatate…
Mergi afara, azi te apuci de sport…..da e prea frumos , mergi la cumparaturi…te trezesti ca ai achizionat ceva ce nu-ti place. Lasa, il schimbi maine. Vine seara….iubitul e ocupat…ok s-a dus ziua, nu ai facut nimic…dar ai ramas calm! ZEN! ai reusit sa termini ziua cu brio…dar nu ai facut nimic!
Ce sau cine ne poate face sa ne apucam de lucrurile pe care tot timpul le-am pus deoparte si de care ne tot apucam in fiecare monday morning?

Related Posts

8 Comments

 1. Ciprian Bojan

  Tu scriai despre mine aici? Ah, nu, io n-am iubit! 😆 Da’ ce bine mi se potrivește restul articolului! 😀

  • Scriu despre mine in general, dar scriu si despre altii, pentru ca multi trecem prin acelasi gen de experienta…:)

 2. ufff pentru ca ni e frica de noi inceputuri si cautam pricini inexistente pentru a incetini schimbarea 😉

 3. Irina

  Eu o sa vorbesc caracterizandu-ma pe mine: “Lenesul are intotdeauna chef sa inceapa ceva, dar de maine…” 🙂

 4. Buna seara.

  Vrei sa facem schimb de link-uri?
  Daca da, te astept cu confirmarea la mine pe blog
  Uite:
  Nume: Emme
  Link: http://toti-si-toate.blogspot.com
  Daca vrei sa facem schimb si de bannere, am sa-l iau atunci cand confirmi parteneriatul.

  O seara buna!
  Emme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey