ReInVino

Nov 27, 2011 by

Stiu ca nu pot trai
Fara tine…
Amintire, ureche sangeranda
Cercel batut de vant
Am o gaura neagra
In suflet
Ajuta-ma sa ma culeg
Ridica-mi trupul muscat
De vanturi biciuit
Plansul nu m-ajuta
Decat sa ma inec
……………………..
Oriunde ai fi…
Vino, Revino, ReInVino

6 Comments

 1. Ciprian Bojan

  E acolo, în tine nu cred că trebuie chemat… Doar trebuie să ştie asta! 🙂

 2. un mesaj offtopic, din partea MWB:
  Buna ziua,
  Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ”Premiul Most Wanted Blog” , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
  ”MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!”

  • Multumesc mult pentru ca am fost propusa si celor care m-au votat. Primesc cu placere acest premiu. La cat mai multe articole pentru cititori!

 3. Frumoasa completare ai adus poeziei prin melodia Nataliei. Bine te-am gasit, Bianca. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey