Fugi cât mai poţi!

Dec 31, 2011 by


Vreau să întâlnesc oameni pe care să nu-i pot compara cu alţii, decât prin excelenţa lor. Să găsesc acele persoane care te lasă perplex nu datorită experienţei lor de viaţă, ci datorită unei inteligenţe personale şi sociale care te fac să simţi că există speranţă în această lume, oriunde ai trăi.
Unii oameni, doar stând de vorbă cu ei mă fac să uit orice mi se întâmplă zilnic şi îmi dau o energie de a face, de a crede că orice este posibil, un avânt copilăresc susţinut însă de o minte mai matură.
Planurile însă se năruie imediat la vreo două zile după discuţiile interminabile despre nimic.
Am întâlnit multă frumuseţe şi îmi place să visez de multe ori cu ochii deschişi la conversaţii întregi care mă ajută să mă ridic din pat şi să fac bine.
Viaţa de multe ori este ca o misiune imposibilă, în care oricâte unelte simandicoase ai avea şi efectele speciale pe care cineva ţi le pune în jurul tău din imaginaţia lui, totul depinde de tine.
Nu fac rezoluţii de anul nou, deşi poate ar trebuie pentru că una dintre ele mi s-a împlinit, dar probabil ar trebuie să mă gândesc că paşii mici aduc salturi uriaşe.
Dificultatea de a fi om stă tocmai în puterea de a trăi, care nu ar trebui să ne părăsească niciodată, nici măcar în timpul unui coşmar mult prea realist, care se repetă la infinit.
Atâta timp cât încă mai ai picioare fugi! Viaţa te prinde oricum, dar niciodată nu ştii când se va întâmpla asta.

6 Comments

  1. uh da.. metallicaaaaa m/

  2. Anul Nou 2012 să-ţi aducă bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!

  3. Am trecut si eu odata printr-un cosmar de care amintesti in postare. Nu stiu cum, dar am reusit sa scap cu bine din el. Cred ca Dumnezeu are planuri mai importante cu mine de nu m-a lasat balta!

Trackbacks/Pingbacks

  1. cum a fost 2011 » bogzilla.ro - [...] voi pleacă cele mai bune gânduri și urări pentru anul care vine! (cu câte un link pentru fiecare…
  2. Fugi cât mai poţi! | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] cât mai poţi! | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Dificultatea de a fi om stă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey