Lipsit de prima oară

Mar 27, 2012 by

Un om nu poate fi lipsit de fericire toată viaţa, este efectiv imposibil. Dar, se poate el lipsi de multe, dacă asta îşi doreşte.
Suntem oameni ai extremelor sau căutăm echilibrul?
Cred că încercăm pe cât posibil să ne dăm cu balansoarul tot timpul, spre bine şi mai bine, dar mai aterizăm forţat şi în cealaltă parte. Depinde cine este la celălalt capăt.
Nu poţi fi mereu sus, trebuie să coborî ca să-ţi iei avânt, altfel nu ai cum să te înalţi.
Cât eşti mic te vor ajuta părinţii să te balanseze, după care partenerii de joacă, prietenii, dar vine momentul când va trebui să ajuţi şi tu pe cineva şi atunci este timpul să vezi dacă ai forţa necesară s-o faci.
De câte lucruri vrei şi te poţi lipsi? Pentru că este nevoie?
Cred că renunţăm zilnic la câte ceva, fie pentru că nu ne mai place, fie pentru că nu mai suntem dispuşi să facem sau efectiv vrem să progresăm.
Te poţi lipsi de iubire, pentru că este mai simplă viaţa aşa?
Te poţi lipsi de prietenii care sunt pisălogi? Te poţi lipsi de ciocolată?
Nu uitaţi, lipsa lasă întotdeauna un gol, pe care vom simţi nevoia să-l înlocuim cu ceva.
Cel mai rău nu este că scăpăm de anumite lucruri ci de faptul că înlocuitorii sunt mai răi decât ce aveam şi asta poate de prea multe ori, fără să ne dăm seama.
Data viitoare când spui NU, gândeşte-te mai bine dacă într-adevăr te poţi lipsi de ce ai şi cine o să-i ţină locul. Întotdeauna prima oară e cel mai greu!

Related Posts

5 Comments

  1. Ai dreptate, mereu va fi un gol cand indepartezi ceva..Acum ma gandesc ..sa simt suferinta provocata de un prieten/iubire sau mai bine suferinta lasata de golul lasat daca il/o indepartam… Hmm..Grea alegere ..

  2. In general era vorba, “spune NU ispitelor”. Dar se pare ca uneori , suntem tentati sa spunem nu, pentru a ne menaja, pentru ca nu suntem siguri daca vrem ori ba, si atunci mai bine alegem sa NU, decat sa DA. Grele alegeri, pentru ca orice alegere e o renuntare la ceva, la DA renunt, sau la NU!!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lipsit de prima oară | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] de prima oară | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Cel mai rău nu este că…
  2. colţul românesc – 17 « Colţu' cu muzică - [...] o porţie de muzică autohtonă îi invit şi pe bianca, geanina, cella, octocat, diverse, cristi, luna pătrată, hijo de algo,…
  3. pentru o țară civilizată… | DAP - [...]  Și la vară, Cimpoca, Belgianca, Georgiana, Hapi, Rokssana, Gabi, Oana, Bianca, Shayna, Teo, Claudiu, Simion, Zamfir //code pentru a afisa numarul de voturi de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey