Despre lucrurile cu adevărat importante

May 27, 2012 by

V-aţi întrebat vreodată dacă este mai important pentru restul omenirii ceea ce faceţi voi chiar dacă nu sunteţi mediatizaţi?
Persoanele publice care apar mereu la televizor sau în mediul online, în reviste şi ziare, în filme, au un mesaj mai important de transmis lumii decât noi?
Doar pentru că se urcă pe o scenă şi spun ceva înseamnă mai mult decât ce realizez eu zilnic?
Ce este vital cunoaşterii omului va fi propagat încât să afle fiecare?
Nu! Cu siguranţă sunt mulţi oameni în diverse colţuri ale lumii care nu vor afla niciodată despre ce transmit persoanele cu tragere la public. Singurul lucru pe care-l cunosc şi după care îşi ghidează întreaga existenţă este moştenirea familiei, obiceiurile, credinţele şi ulterior, orice modificare aduce tehnologia care ajunge la ei.
Cine hotărăște ca un om să ajungă în văzul tuturor, să fie auzit pentru că trebuie să luăm aminte ce spune?
Care e diferenţa între un măscărici de spectacol şi un om de valoare? De ce sunt mediatizaţi amândoi?
Cred că învăţătură de acasă este cea mai importantă, pentru că te va ajuta să faci diferenţa între ce vezi în faţa faimei şi în spatele ei.
Unii rămân în memoria noastră ca nişte personaje de poveste, alţii ca nişte persoane prea puţin importante dar care reuşesc cumva să fie întipăriţi dincolo de retină.
Iar la urmă de fapt pentru noi primii sunt cei care dincolo de orice reflector ai pune pe ei, strălucesc mai mult decât oricine altcineva şi ne sunt dragi pentru că sunt alături de noi în rol de familie şi prieteni.
Preţuiţi lucrurile cu adevărat importante!
P.s. Mulţumesc domnului Paleologu pentru că i-am împrumutat titlul unei cărţi formidabile.

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Despre lucrurile cu adevărat importante | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] lucrurile cu adevărat importante | rusbianca rusbianca.wordpress.com : V-aţi întrebat vreodată dacă este mai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey