Dansam?

May 29, 2012 by

Pune-ţi pantofii şi hai afară în lume! Oricât ai sta să te smiorcăi ca un copil înţărcat de curând, tot cu ceilalţi o să ai de-a face.
Toată puterea care vine din interior de fapt este dată de cei din exterior.
Ne încărcăm ca nişte baterii cu bucuria sau necazul celorlalţi şi încercăm să procesăm totul, trecându-le prin nu ştiu câte filtre acumulate de-a lungul vieţii.
Nu înţeleg de ce ne baricadăm în casă şi rămânem să comunicăm din spatele unui ecran, pe post de măsură de protecţie pentru când începe realitatea faţă în faţă.
Este o opţiune bună ca să-ţi faci curaj, dar până la urmă, dansul este cu cineva, nu de unul singur.
Nu credeţi ce spun mulţi, că venim pe lume singuri şi plecăm la fel, că totul depinde de noi, că suntem capabili de orice dacă ne punem mintea la contribuţie.
Venim pentru că ne aduce o altă fiinţă, mergem din cauza bătrâneţii sau a bolii, sau pentru că ne forţează altă persoană şi tot timpul suntem într-o dependenţă faţă de ceilalţi.
Nu trăim singuri, nu suntem făcuţi să vieţuim de capul nostru.
Din câte ştiu eu şi voi, suntem creaţi să convieţuim.
De ce fugim de asta?
Pentru că pretenţiile noastre sunt exacerbate, pentru că am suferit şi nu mai vrem să păţim la fel, pentru că alergăm după o fericire idealizată, pentru că nu acceptăm decât modul nostru de înţelegere al vieţii?
Lăsaţi prostiile deoparte şi trăiţi, bine, rău, cum o fi, nu putem rămâne pe loc, aşteptând cel mai bun moment, omul potrivit şi timpul propice.
Azi e deja mâine!

Related Posts

5 Comments

  1. Nicu Lupsa

    …pentru ca, nu-i asa? ”Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie”.

  2. trebuie sa dansam

  3. Viaţa e un vis, dacă-ţi place sp visezi; e un balet, dacă-ţi place să dansezi; e o muzică, dacă-ţi place să cânţi… Viaţa ESTE, dacă EŞTI!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dansam? | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Pune-ţi pantofii şi hai afară în lume! Oricât ai sta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey