Pentru că e mai bun aşa!

Jun 26, 2012 by

De ce ne întrebam dacă ceva e bun când ne place şi încercăm pe cât posibil să prelungim momentul până ajungem la el şi apoi când ne bucurăm de el.
Copiii sar imediat pe ce le place şi nu aşteaptă permisiune, nu fac alte lucruri mai puţin plăcute înainte doar pentru a le spori pe următoarele.
De ce mănâncă îngheţată înainte de masă? Pentru că e mai bun aşa!
Normal.
Nu mai avem suficiente momente de bucurie în viaţă încât încercăm să le prelungim pe cele care vin prin orice mijloace?
Mai există şi oamenii care sunt mereu stresaţi, chiar şi atunci când mănâncă, se uită la un film, întotdeauna fiind prea atenţi în jur, plini de anxietate.
Ne este din ce în ce mai greu să ne relaxăm, să lăsăm munca la birou, să nu fim circumspecţi sau paranoici, să nu suspectăm pe cei din jur că ne-ar vrea răul şi să nu pornim din start cu o idee proastă despre cel din faţa noastră.
Într-adevăr, experienţa îţi spune că trebuie să fii prevăzător, dar nu cârcotaş. Dacă aştepţi bine asta o să primeşti, dacă mereu crezi că o să vină sfârşitul lumii, o să vină mai repede decât credeai (ăla oricum trebuie să vină 🙂 ).
Una peste alta să nu te bucuri pe deplin de ceva atunci când e cazul e cea mai mare prostie pe care poţi s-o faci pentru psihicul tău, care fără acele momente, nu mai are nicicând ocazia să se odihnească
Să fii fericit e bine!

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pentru ca e mai bun asa! | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] ca e mai bun asa! | rusbianca rusbianca.wordpress.com : De ce ne întrebam dacă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey