Adevar general valabil

Jun 27, 2012 by

Nimic nu ţine veşnic, din fericire. Ceea ce înseamnă că orice greutate este temporară, de bucurie suntem lămuriţi că e trecătoare.
Dar necazurile sunt mai apăsătoare şi au izul ăla nenorocit de permanenţă, ca o boală care te devastează, te ţine în pat nemişcat cu dureri până în creştetul capului.
De multe ori uităm nişte aspecte generale ale vieţii: totul trece, după ploaie vine soare, există întotdeauna un revers al fiecărei acţiuni.
Ar putea fi considerate adevăruri general valabile deşi lumea tinde să nu le pună eticheta asta.
Dacă trecem dintr-un punct în altul, ce ne opreşte mintea în loc că nu ajungem la următorul punct? Suntem cumva ţintuiţi şi orbi, surzi, de nu vedem şi simţim că suntem mereu în mişcare?
Chiar şi atunci când vrem mai mult decât orice să oprim clepsidra în loc, vremea trece şi este bine că se întâmplă asta!
Cine ar sta cu un om care nu progresează, care nu aduce nimic, care nu îşi imaginează alte scenarii de viaţă şi care tinde să devină o statuie dacă refuză să accepte timpul?
Artificiile pe care le găsim să facem să pară că un moment plăcut durează mai mult nu ţine de ore şi minute, ţine de creativitate, la fel cum ţine de puterea noastră să treacă mai repede perioadele odioase.
Azi e miercuri, este soare afară, eu sunt femeie şi sunt la muncă.
Azi se simte ca fiind duminică, sau orice zi de sărbătoare, soarele îmi aduce aminte de prima excursie la munte, sunt doar o adolescentă şi scriu despre portocale cu aromă de Spania!

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Adevar general valabil | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] general valabil | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Nimic nu ţine veşnic, din fericire. Ceea ce…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey