Arrivederci!

Jun 28, 2012 by

Neîncrezătoare pentru că lumea nu mă ia în serios şi las atât de mult de la mine, încât în momentul când ajung să spun ceva, să nu fie de acord cu tine, ies artificii!
Interesul pentru binele altora îmi aduce satisfacţie, dar poate nu şi acceptul lor, ci toleranţa lor ceea ce este total altceva.
Dacă uiţi cine sunt, o să te dau la o parte. Nu am de gând să rămân acolo unde nu sunt dorită şi să suspin că nu mi se întâmplă nimic din ce-mi doresc.
Şi cu atât mai puţin să accept pe cineva care nu mă vrea, sau să stărui că-mi place de tine, când de fapt nu te suport, doar pentru ca să mă însoţesc cu cineva.
Dacă nu găsesc pe nimeni, ceea ce este puţin probabil, nu înseamnă că sunt eu de vină, pentru că accept destul de multe, ci poate pentru că nu a fost să fie.
Relaţiile, de orice natură sunt dificile şi înţeleg perfect că trebuie să munceşti la ele.
Dar de ce trebuie să intri în ceva care nu merge deloc şi nu există decât disensiuni, neconcordanţe pe gusturi, idei şi concepţii de viaţă?
Cunosc oameni cu care mă înţeleg excelent, chiar şi atunci când nu sunt de acord cu ideile lor.
Viaţa trebuie să înceapă simplu, pentru că ulterior toţi o complică.
Vreau să aleg, fără să fiu constrânsă că nu fac bine, că nu-mi va merge sau că va trebui să trag ca un măgar pentru că celălalt nu mă vede pentru ceea ce aduc ci doar ce îşi doreşte el să vadă.
Arrivederci!

2 Comments

  1. Mi-am zis acum ceva timp ca daca lumea nu ma cauta, nu prezint interes, asa ca nici eu nu am mai cautat-o. De ceva vreme am “aruncat la gunoi” toate “prieteniile” mincinoase, desi iata, poate am devenit un mizantrop, un singuratic, un neadaptat…dar mai bine neadaptat, decat adaptat printre prosti:) Fii tu insati! Restul vine de la sine

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arrivederci! | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Neîncrezătoare pentru că lumea nu mă ia în serios şi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey