Sabotaj

Aug 30, 2012 by

Să fii consistent şi consecvent, fără minciuni inutile pentru a nu-ţi trage singur preşul de sub picioare.
Greşeli, regrete toţi avem, dar ce nu poţi şterge niciodată este machiajul pe care ţi-l pui pe faţă când te trezeşti dimineaţă şi te prezinţi oamenilor: clovn, ghiocel, leu feroce sau scorpion nenorocit.
Nu poţi fi oricine, pentru că tu eşti singura persoană pe care o cunoşti suficient încât s-o distrugi progresiv în fiecare zi.
Ambiţionează-te să îţi păstrezi coloana vertebrală acolo unde îi este locul şi nu o împrumuta linguşitorilor, pentru că ei ar mătura şi praful de pe stradă cu limba şi sunt făcuţi din gumă de mestecat. Dacă îi umfli puţin se sparg ca un balon.
Fie că mergi drept înainte, sau foloseşti căi ocolitoare, păstrează-ţi ruta şi ţine-te de treabă. Nu o s-o facă absolut nimeni pentru tine.
Câştigi la loterie şi risipeşti banii, îţi cumperi un apartament şi îl pierzi, urci în firmă şi pe urmă te sabotezi întârziind şi fiind prea mândru să-ţi mai faci munca, te sperii la prima întâlnire şi te transformi în cineva pe care nu o să-l mai vadă niciodată…
Ce sunt prostiile astea? Oricum o să încerce destui să-ţi dea câteva să cazi, nu-i impulsiona începând să te loveşti cu stângul în dreptul.
Eşti autentic dacă rămâi tu de la bun început şi accepţi doar îmbunătăţirile (luaţi-vă gândul de la excepţii, că nu vorbim de oameni bolnavi şi neajutoraţi sau duşi cu pluta, ci de cei capabili!)
Tu eşti cel mai mare trădător în viaţă!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sabotaj | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] | rusbianca rusbianca.wordpress.com : Să fii consistent şi consecvent, fără minciuni inutile pentru a…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey