În culise

Oct 19, 2012 by

Sunt supraexpusă pentru că nu cunosc alt mijloc de a mă dezvălui celorlalţi.
Sunt categorică şi ştiu mereu cine sunt, de aceea nu există loc pentru incertitudini. Cu cât afli mai repede cum stau lucrurile, cu atât mai bine pentru toată lumea.

Am o lumină în faţa mea, care mă aruncă pe scenă şi care mă orbeşte uneori, mai ales când stau în faţa ta şi trebuie să vorbesc despre lucruri pe care nu le mai pot defini, pentru că tu nu te dezvălui.

Chiar crezi că mai este necesar să ascunzi ceva? Jocul s-a terminat de multă vreme şi cărţile sunt pe masă.
Eu mi-am aruncat toţi aşii din mânecă, pentru că m-ai ruinat. Am ţintit spre royala perfectă pe care doream s-o împărţim, dar mi-ai luat tot.

Nu pot să mă dau jos de pe scenă, să mă retrag în linişte, pentru că nu mă reprezintă.
Rămân să mă prezint în faţa celor care stau în public şi aceştia nu pleacă niciodată acasă, pentru că sunt prea avizi de spectacol şi curaj.

Când oboseala o să mă cuprindă ca pe o plantă nehrănită, o să-mi iau costumul, o să fac o reverenţă şi o să plec fericită că mi-am făcut treaba.

Aş fi extrem de mulţumită să urci din nou alături de mine la un moment dat în viaţa asta, chiar dacă publicul meu este mai restrâns decât al tău, iar scena este mai mică, spectacolul merită din toate punctele de vedere şi tu, mai mult decât orice altă persoană, ar trebui să ştii asta.
Ne vom revedea în culise!

Related Posts

7 Comments

  1. Piesa e superba 🙂

  2. Ma faci sa ma simt ca un neanderthalian,..dar totusi neanderthalienii au foarte mare catare de catre arheologi,cel putin,…altceva nu stiu ce sa-ti mai spun,…ori sunt prea idiot,ori sunt prea limitat,traiesc intr-o lume numai a mea,ma simt bine oricum,crede-ma,…doar atat ca voi duce o acuta lipsa de prieteni cu valoare (adevarati)…this is it…!!! 🙂

  3. Lucuri ziditoate si folositoare am aflat
    pe pagina dumeavoastra. Va dorec mult succes in in aceasta lucrare.

Trackbacks/Pingbacks

  1. În culise | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] culise | rusbianca rusbianca.wordpress.com cateva secunde 0 Sunt supraexpusă pentru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites