Semn de bună purtare

Oct 30, 2012 by

Am un cucui mare în frunte care nu-mi mai trece şi stă acolo încăpăţânat, refuzând cu orice preţ să înţeleagă că mi-am învăţat lecţia şi nu mai am nevoie de el.

De fiecare dată când mă uit în oglindă îmi aduce aminte de tine. Ştiu ce trebuie să fac, dar îmi pun o pălărie şi mă prefac că nu ştiu nimic, pentru că altfel ar trebui să recunosc ceva… da, acel ceva pe care nu-l înţeleg.

Am impresia că nu a trecut nici măcar o secundă şi mă agăţ de fiecare semn de bună purtare cu speranţa că dacă au catadicsit să-mi apară în faţă este doar pentru a mă ajuta acolo unde eu nu pot.

Şi cad mereu în genunchi şi juliturile nu se vindecă pentru că apar altele noi, iar acum s-au transformat în adevărate cicatrici.

Am şi degetele îmbibate cu cerneală de atâta scris şi ca o sugativă mi-au absorbit gândurile, aruncându-le cu neruşinare pe foi de hârtie dezgolite.
Acum toată lumea a aflat ce mi se întâmplă şi ce folos, obsesia este la locul ei, de mare cinste.

Dar dacă nu este o obsesie ci pur şi simplu o dorinţă, ca oricare alta, iar cucuiul meu este unul norocos pentru că de fapt nu trebuie să uit nimic?

Sunt mai echilibrată, mai concentrată, mai pretenţioasă, mai adevărată?
Poate nu am căzut de suficiente ori în cap când eram mică şi trebuie să recuperez. Mai bine mai târziu decât niciodată. Neştiinţa nu este o opţiune.

Tu cum te refaci?

Related Posts

5 Comments

  1. P.S. Like-ul e pentru articol si nu pentru cucui sau julituri… 🙂

  2. Eu mă refac greu, dar mă refac şi asta este important. Cicatricile trebuie să le purtăm cu o oarecare mândrie, pentru că înseamnă că am avut ceva, chiar dacă am pierdut, am luptat, chiar dacă nu întotdeaună câştigăm. Mulţumesc de melodie One Republic este una din formaţiile mele preferate, cel puţin în ultimul timp.

    • Toti ne refacem cumva, altfel am lua-o razna. Nu sunt niciodata mandra de cicatrici si as fi preferat de multe ori sa nu le am, chiar daca iti aduc experienta de viata…aia saraci cu duhul sunt intotdeauna mai fericiti;)

  3. Imi place pt.,ca stii sau iti impui sa te conformezi…! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey