Curaj, îndrăzniți!

Nov 30, 2012 by

Orice stres în plus dăunează grav sănătăţii, prin urmare nu vă asumaţi responsabilităţi care vă dau bătăi de cap pentru că neuronii preferă să lucreze o singură normă întreagă.
Evident, uneori nu putem refuza o ridicare în grad, cu beneficiile aferente financiare, de statut, de ţinută morală poate, dar oare merită?

Eu prefer noaptea să dorm, cu vise frumoase, să nu visez la soluţii pentru a-mi salva gâtul ziua următoare şi a mă da peste cap pentru unii oameni care nu merita.
Dacă eşti prost nu ai decât să înveţi, dar eu nu voi rămâne lângă tine să-ţi dau lecţii când refuzi să pricepi că facem pagubă de ambele părţi.
Eu îmi văd de treaba mea, tu de a ta şi dacă din fericire ajungem să ne intersectăm şi nu ne ciocnim, extraordinar.

Momentan încerc să diger orice negativitate care îmi este aruncată, intenţionat sau nu, să o accept şi să o conştientizez. Până să ajung să nu mă mai afecteze mai este ceva, dar ulterior o să ajung şi acolo pentru că Imposibil este un cuvânt care trebuie desfiinţat.

Da, am nevoie de ore şi zile şi ani de practică să-i sufăr pe ceilalţi. M-aş bucura însă dacă aş ajunge la un moment dat în acea stare de relaxare totală, în care nu există nepăsare, nici furie, doar acceptare şi poate curiozitate de analiză a fiinţei umane.
Avem mult de învăţat, dar viaţa nu fuge nicăieri, prin urmare, curaj, îndrăzniţi să experimentaţi, nimeni nu vă taie capul dacă deveniţi mai calmi  🙂

Related Posts

7 Comments

 1. Da, cateodata e greu sa ne suportam pe noi insine, dar sa ne toleram unul pe celalalt. Totusi, macar azi, ar trebui sa ne spunem “La multi ani!”, fiindca e ziua noastra, a romanilor.

   • Se aproba. La multi ani!
    Cei de la acasa.ro mi-au trimis astazi o reclama cu frumusetile Austriei. De ziua Romaniei! Astia-s bolnavi? Nu pot promova turismul in tara asta, macar de ziua ei?

    • Fiecare cu parerea lui, eu mi-am petrecut ziua vazand 3 filme romanesti, unul Despre oameni si melci, altul, Dupa dealuri si ultimul un documentar despre Rosia Montana, asa da 1 decembrie!

     • Bravo! N-am gasit “Dupa dealuri”. Ce sa fac ca sa-l vad?

     • Mergi la cinematograf, azi la Union mai ruleaza, dar cred ca ai aflat tarziu…ruleaza si in alte cinematografe, vezi pe cinemagia

 2. Ei, da, multumesc! N-am mai intrat intr-un cinematograf de multisor. Credeam ca l-ai dat jos de pe undeva…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Curaj, îndrăzniți! | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] Evident, uneori nu putem refuza o ridicare în grad, cu beneficiile … Continue reading → rusbianca.wordpress.com cateva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey