Idealiştii si visătorii

Dec 31, 2012 by

tablou tango auriu

Mi-ar plăcea să-mi trec mâna prin părul tău atât de scurt şi des, pe care ţi-l retezi mereu în pofida stăruinţelor mele. Să cred într-adevăr în puterea numerelor şi să câştig la loterie. Orice cuvânt de-al tău este o promisiune, ca un gând nebun pe care-l adopţi imediat, pe nerăsuflate, fără idei de consecinţe.

Vorbesc despre tine, asa cum am făcut-o mereu când nu ştiam cine eşti şi o fac de când m-ai răscolit şi nu înţelegeam de ce trebuie să împlinesc 30 de ani. Am o poftă nebună de a face frumos, foarte foarte frumos şi bun.
Un an plin de introspecţii care ar trebui să mă facă în curând să pot trăi fără tine, doar cu mine neidealizata, dar câştigătoare la supravieţuire.

Să cred în miracole zici tu, pentru că merit, dar să accept metalul şi pământul şi să zbor, ca un peşte scos din ocean căruia i-au crescut aripi şi s-a lepădat de natura lui vie.

Te cunosc dar nu mai vrei să te simt şi mi te înfiripi în creier ca o rădăcină cu milioane de rizomi, şi nu există extirpare. Nişte supape provizorii necesare pentru că nu îmi este dezvoltată suficient tulpina să mă întreţină, din cauza condiţiilor.

Aş prefera să jucăm la ruleta rusească doar o dată, nu în fiecare zi, pentru că unii oameni nu înţeleg nimic dacă nu primesc explicaţii pe care să le accepte.

Îmi permit să visez şi să sper şi să cred în idealuri şi aşa voi rămâne mereu.
Te iubesc, oricine ai fi!

Related Posts

14 Comments

 1. Continua sa visezi, cavalerul in armura pe un cal alb n-o sa apara, macar imaginatia sa-ti ofere satisfactie. 🙂

 2. Eşti ca o floare deschisă aşteptând să-ţi dăruieşti nectarul.
  Dar nicio albină nu se apropie, numai trântori.
  2013 îţi va aduce nu doar o albină, ci un stup întreg.
  Ţie îţi va rămâne doar să alegi albina potrivită…
  În Noul An să ai noroc doar de împliniri! La mulţi ani!

  • Frumoasa metafora! Am impresia ca ai dreptate, multumesc1 Un an plin de sanatate si tot ce iti lipseste sa ajunga in sfarsit la tine! La multi ani!

 3. doratelo21

  nu se zice ca ai fi scorpioanca…mai degraba te apropii de PESTI.Continua sa visezi..visele vor deveni realitate!Si pana la urma un cal alb nu-i atat de greu de gasit.:) Stiu eu unde…;) Acum de tine depinde cum vrei sa fie cavalerul.

 4. Mă simt întotdeauna ca acasă când înâlnesc încă un idealist. 🙂

 5. Un an nou frumos și plin de realizări. Visele și dorințele să ți se împlinească!. ți-am lăsat ceva în căsuța ta personală!.

 6. Ciprian Bojan

  Ce îţi doresc eu în acest an:
  http://www.youtube.com/watch?v=RG_kerFL6yE
  Un An 2013 deosebit îţi doresc! 🙂

 7. crisfly

  Idealisti,visatori mai sunt undeva pe pamant.Iubire care trece prin stomac.Timp,am nevoie de timp,simt ca nu mai ajunge timpul ca sa pot visa. Imi place sa visez dar camd ma trezesc si ma uit in jur parca atunci am un vis urat si e unul in care eu nu ma regasesc si…….idealist visator uffffff……. cel putin muzica e frumoasa.La multi ani.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Idealiştii si visătorii | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] şi să câştig la loterie. Orice cuvânt de-al tău este o promisiune, … Continue reading → rusbianca.wordpress.com…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey