Am dreptate

Jan 27, 2013 by

eu ochi inchisi

Nu-mi mai plac dimineţile. Şi-au pierdut orice farmec cu care puteau să mă facă să uit de vise. Ştiu, visez cam mult, inclusiv în nopţile în care tu ocupi jumătate de pat şi mă privezi de spaţiu. Este spaţiul meu să mă întind şi nu mă pot urca peste tine, pentru că tu nu eşti El.

Şi camera, masa albă, resturile unei cine târzii sau obiectele care îmi aduc aminte de pasiuni nu-mi încântă cu nimic sufletul. Azi nici soarele nu străluceşte.
Ciudat, nu-mi este frig, nu-mi este nicicum pentru că singurătatea uită de miros, de gust şi de restul simţurilor. Am îmbrăţişat-o ani întregi, mândră de ea. Din păcate nu este o comoară, dar este un apanaj şi te scapă de multe ori din situaţii ingrate, în special de oamenii nepotriviţi.

Dar îţi fură energia, te lasă pustiit. Poţi face absolut orice îţi doreşti, dar nu vrei.
Nu-mi rămâne decât să mă ridic maşinal din pat şi să-mi văd de viaţă, ca şi cum azi ar fi prima sau ultima zi şi nimic nu s-ar schimba.

Nu vreau să trăiesc în trecut deşi amintirile frumoase de multe ori îşi sparg chipurile de fereastra mea şi recunosc, din când în când le primesc, pentru că trebuie să aerisesc încăperea.
Nu caut nici să creez altele. Nu fug de nimeni, dar mă feresc de ceea ce pot face pentru că îmi va demonstra cât timp am irosit crezând că sunt inutilă şi n-am putere.

Iar voi toţi din jur aveţi impresia şi uneori credinţa că pot întreprinde multe, dar nu adulmecaţi efortul şi zbaterea mea ca de prepeliţă pe cale să fie împuşcată de un vânător destoinic.

Iar tu, tu când îţi vei deschide ochii? Nu vreau să mă mai joc. Poate tu nu pierzi nimic. Dar eu?
Îmi rămâne speranţa că dacă mă înşel, aş fi cea mai fericită din lume. Urăsc să am dreptate mereu

Related Posts

9 Comments

 1. Nimic mai trist decât un pat gol…

  • asta e mai trist..
   Nu’i nimic mai greu! Sa te vad cum vi la mormantul meu ! Si ma intrebi ce fac si eu nu iti pot raspunde cu vocea mea! Ci doar printr-o adiere de vant ce’ti mangaie chipul! Ai ochii rosii, nu stiu cum sa fac sa iti zic sa iti dau de inteles ca aici sunt bine si tu nu trebuie sa mai plangi! Ridica privirea vezi,ma vezi?! Sunt in fata ta,ma tii in brate nu iti vine sa crezi dar chiar eu sunt !

 2. Va fi in zadar totul…oricum tot acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu,langa o cruce infpta in pamant, si 2 parinti plangandusi copilul. Toate cele bune

  • Nu are legatura moartea unui copil cu articolul scris de mine….

   • ….Stiu dar ce ai scris mi’a adus aminte de ceva, a redeschis ceva in mine si are legatura perfecta cum descrii tu dorul de cineva. Sunt racit si parca’s mort pe picioare, totul se invarte in jurul meu .

    • Interesant ce trezeste in noi stari cu totul diferite de cele descrise…stiu senzatia destul de bine si cea cu mort pe picioare. Nu m-as fi gandit daca nu ai fi zis ca descriu un dor de cineva…credeam ca vorbesc de singuratate

 3. Suna gay daca as spune ca m-a intristat pana la lacrimi articolul asta? Ok, daca suna gay, atunci nu mai spun…
  Eu nici puterea sa te contrazic n-o mai am…mi-e frica de…dreptatea ta. 🙁

Trackbacks/Pingbacks

 1. Am dreptate | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] tu ocupi jumătate de pat şi mă privezi de spaţiu. Este spaţiul meu … Continue reading → rusbianca.wordpress.com…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey