Eşti tu omul meu?

Jan 29, 2013 by

elegant lady at sea

Uneori uit cum arăţi, dar îmi rămâne în suflet zâmbetul atât de sincer şi copilăros, oferit pe faţă, fără nici un joc de culise. Dar privirea ta arde şi întorc repede capul într-o parte de teamă să nu-mi sfredeleşti ideile şi gândurile şi să rămân descoperită.

Nu eşti omul meu şi nu din cauză că te-am întâlnit prea târziu ci pentru că joci alt rol în viaţa mea, iar eu mi-am dat seama de asta după primele minute petrecute într-o cameră bizară, acoperită de umbre şi culori şi miros de scorţişoară.

Şi vreau să uit cum îţi schimbi vocea şi te transformi în prădător pentru că îmi dă fiori şi o iau ca pe un fir de praf şi o arunc în soare, unde se pierd toate, în lumină şi căldură!
Dar mai ales încerc să nu te idealizez pentru că este prima greşeală pe care o facem faţă de oameni, dar tu mi-ai dat atât de puţin, restul nu am de unde să-l încropesc.

Poate ar trebui să scrii dacă nu vrei să vorbeşti, te pricepi bine şi la una şi la alta.
Eu m-am îmbolnăvit şi sunt în post de dialog, am cuvintele măsurate. Sunt scurte şi încearcă să cuprindă totul, dar nu reuşesc. Aşa încât îţi scriu despre ce este şi ce nu este, despre ce aş fi vrut să cunosc şi n-am apucat, şi… despre vise!
Îţi scriu despre fantezii făuritoare şi despre căutarea omului meu, care sper că există undeva şi nu este doar o părere a unui conştient obosit.

Dar eu stau şi-mi mân doar gândurile mai departe, căci faptele vor trebui s-aştepte.

Related Posts

4 Comments

 1. Ca să te transformi în prădător, trebuie să dorești carne… Oare e atât de `schiloadă (schilodită) mintea omului din ziua de azi încât să dorească sau să vadă numai carne în cel/cea de lângă sau în apropierea lui? și obsesiv, dormitorul sau patul dintr-însul?.
  Eu, dacă m-aș transforma într-un prădător, cred că aș fi cel mai `haios pentru că aș fi vegetarian… pentru că eu nu doresc decât carnea articolelor tale frumoase de mai demult, cele neîncărcate cu harță sau ură, și pline de idei dătătoare de bună dispoziție. Și soarele își are rolul lui în viața noastră, pentru că el mângâie și încălzește acolo unde nu poate ajunge cu mintea omul trecător. Se mai spune că unde nu intră soarele pe fereastră, intră doctorul pe ușă…

  • Fiecare este liber sa iubeasca sau nu ceea ce scriu. Mie sincer imi plac mai multe articolele de luna asta, sunt mai aproape de sufletul meu si de cum sunt si gandesc. Nu inseamna ca sunt incarcate de ura sau harta, ci pur si simplu sunt mai pline de pasiune si de incercari de descoperire a sinelui, asta pe langa descrierea omului de care vorbesc in articole.
   Sugerezi ca m-am imbolnavit?

   • Nu… doamne fereste… si aceste articole imi plac… dar erau unele mai demult.. si nu ura… nu m-am exprimat bine… rautate.. dar probabil ca e bine meritata… . Si intr-adevar, sunt mai apropiate de sufletul tau si de al oricui.

    • Rautate?…sunt mai vehemente dar nu razbate rautatea ci dorinta de a reusi si a de razbate…dar bine, fiecare intelege ce doreste 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Eşti tu omul meu? | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] repede capul într-o parte de teamă să nu-mi sfredeleşti ideile … Continue reading → rusbianca.wordpress.com cateva secunde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey