Asta vă place?

Jan 30, 2013 by

eu

Sunt prea deşteaptă… să tac din gură şi nu am nevoie să iau o pauză de la tine doar pentru că alţii nu înţeleg cine sunt şi le plac doar anumite lucruri la mine.
Fac suficiente compromisuri să vă suport pe toţi în jurul meu fără să vă scot ochii că mâncaţi cu zgomot, că sunteţi îngrozitor de dezorganizaţi, că nu aveţi ţeluri în viaţă şi vă opriţi din vise, că nu sunteţi consecvenţi, că iubiţi în mod mediocru.

Dar nu vă arunc ăsta în faţă şi vă accept, ca prieteni şi ca iubiţi, cu fricile voastre şi insuportabilităţile mele. Şi DA, vă tolerez pentru că asta am ales. Altfel ar trebui să mă înconjor de 2-3 oameni cu care mă înţeleg şi restul să ce…? Să dispară? Să se conformeze? Să-şi facă alţi prieteni?

Dar nu trăim într-o societate? Nu trăim împreună? Nu suntem pustnici, avem nevoie de contact uman şi socializarea nu înseamnă să pleci capul ci să-i accepţi părţile negative ale unui om, nu pentru că tu poate nu le ai, dar pentru că trebuie să fii mai bun în viaţă. Şi dacă nu te ambiţionezi să înţelegi natura umană, eşti un nimeni!
Du-te în pustiu şi trăieşte cu cămilele şi hienele!

Vreţi doar soare şi idei de bine, păreri optimiste, să vă inspir să visaţi, să creaţi, să fiţi mai buni, mai frumoşi şi să vă simţiţi mai deştepţi.
Dar cel mai mult vreţi să vă înţeleg! Să scriu aşa cum simţiţi voi pentru că aşa nu vă mai simţiţi singuri şi ceva în sfârşit ne uneşte!

Ei nu, nu am să fac asta! Scriu ce simt, frumos sau adânc, întunecat, sunt gândurile mele şi ele pot crea monştri sau să-i facă pe ceilalţi fericiţi.
Nu vă mironosiţi şi luaţi oamenii aşa cum sunt. Admiraţi-i pentru că sunt pregătiţi să vi se destăinuie şi când nu vă plac încercaţi să vedeţi de ce.
Nu vă forţează nimeni să staţi în faţa mea.

Poate am fost nedreaptă pentru câţiva dintre voi sau poate mi-am vărsat gândurile prea abrupt să fie înghiţite.
Vă rog să-i mulţumiţi celui care a reuşit să mă trezească la viaţă.
P.S. Nu scriu despre el, scriu despre mine cu reflexii pornite de la toţi din jurul meu, dar încurajată de el.
Mulţumesc.

Related Posts

13 Comments

 1. Îi mulţumesc celui care te a readus la viaţă!
  Până acum te certai singură, Acum poate faci o pauză.
  Şi, la o adică, ai cu cine te certa, Bianca.
  Dar sper să fii fericită, exuberantă şi cu poftă de viaţă!

  • Cearta cu mine nu se va termina vreodata, mai fac cate o pauza cand mai realizez lucruri importante in viata 🙂
   Cat despre cearta cu ceilalti…este din pacate de prea multe ori necesara.
   Multumesc frumos pentru urare!

 2. Stefan

  un fel de offtopic :

  desteapta idee sa integrezi poze personale in articole, ultimele 4 au fost destul de reusite 🙂

  • Mersi, am zis ca e mai ok, decat sa stau sa caut fotografii sa se potriveasca si nici macar nu ar fi ale mele. Iar eu n-am timp sa ma ocup si de fotografie prea des…

 3. Si mie imi plac pozele 🙂 Sa mai pui!!!

 4. Mie da! La mai multe.

 5. dan

  si uite cum am dat eu play unei melodii de la lora… bassul e pe treaba lui, in rest, un buntzi buntzi cu versuri triste.

 6. Admirabil faptul că poţi alege calea eroinei…calea martiriului. Eu unul nu am tăria convieţuirii într-o lume a compromisurilor. Alegerea mea implică puţin efort, şi se confruntă cu extremele. Pe de o parte există riscul solitudinii (pe care-l accept atâta timp cât mizantropia tinde spre perfecţiune), iar pe de altă parte poate apărea plăcuta surpriză a descoperirii unor persoane cu adevărat senzaţionale, care compensează deriva de până atunci. Calea mea, a unei toleranţe restrânse (ca să nu zic a lipsei de toleranţă), poate fi asemănată cu un fel de laşitate, cât timp nu mă expun rigorilor acceptabilităţii. Ăsta-i motivul pentru care cred sincer că alegerea conformismului, poate fi asemănată cu un gest eroic – munca păstrării acestei căi este asiduă…

  Interesantă ideea cu fotografii proprii, dar eu te-aş ruga să te opreşti. Spre exemplu, în cazul articolului ăsta, mi-au trebuit 28:43 minute pentru a-mi putea dezlipi ochii de pe ea… Las-o naibii de treabă…sunt şi eu om…am şi eu limitele mele… Nu era de ajuns că înţeleg destule din privirea ta, care m-a ţintuit încă de când te-am văzut pe Facebook? Acum îţi văd şi limba arcuită, pe lângă acea privire ucigătoare? Daayum!!! Have mercy!!!

  • Fiecare isi alege calea, important e sa poti trai in pace cu ea si sa nu ranesti prea multa lume in acest demers.
   Cat despre fotografie, ce sa zic, multumesc, sunt ce sunt.
   Mi se pare o idee buna sa pun fotografii cu mine, din diverse motive. Poate da, ar trebui sa fiu mai atenta la decenta unora…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Asta vă place? | rusbianca | BunDeCitit.ro - [...] doar anumite lucruri la mine. Fac suficiente compromisuri să vă suport … Continue reading → rusbianca.wordpress.com cateva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey