Dorințe simple

Mar 17, 2013 by

Dorințe simple

Cât durează o dorinţă? O secundă, o zi, un an? Are termen de valabilitate în funcţie de durata ei de împlinire şi de saturaţia individului? Ce faci când nu mai există?

Vreau să mă dezbrac de piele, să văd ce este dincolo de voinţă, să-mi scot neuronii şi după care să-i întind pe sârmă ca rufele la uscat, poate se cojesc sau se zbârcesc… şi în ultimă instanţă vreau să-mi storc sufletul de orice senzaţie sau sentimente şi să le privesc în ochi, ca pe inamici sau prieteni de-o viaţă.

Şi aşa descompusă, te rog să mă iei bucată cu bucată să mă faci la loc, dar de data asta nerespectând şablonul, doar esenţa. Aş ajunge un om diform dacă ai pune dorinţa mai sus de cunoaştere, sau o brută fără sentimente dacă mi-ai pune neuronii în loc de suflet?

Poate că şablonul primordial este o opţiune mai mult decât rezonabilă şi ce facem cu el este o alegere, care de cele mai multe ori nu are nici o legătură cu naturalul, menirea sau rezonabilul.
Dar cum să ştii ce este mai bine şi cât durează cevaîn viaţa asta dacă nu încerci?

Aşa că încerc, pentru că singurul lucru pe care nu-l pot pierde este spirala de bază în jurul căreia mă formez continuu indiferent de intervenţiile externe.
Şi poate tu eşti un element esenţial în formarea mea… aşa că las întrebările şi riscurile să se dueleze între ele, sătulă de sinapse şi complicaţii şi trăiesc!

Related Posts

1 Comment

  1. Superb spus, gandit, scris!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dorinte simple | BunDeCitit.ro - [...] cum să ştii ce este mai bine şi cât durează cevaîn viaţa asta dacă nu încerci? rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey