Și de ce nu aș ceda?

Mar 30, 2013 by

Și de ce nu aș ceda?

Şi îngăduinţa mea va merge până când îmi voi satisface şi ultima ranchiună aruncată cu nesaţ în mine de bagajul provocat de un necunoscut. Iar apoi vei fi doar tu, dezbrăcat de orice joc machiavelic sau de o demonstraţie tardivă de putere.

Şi atunci te voi recunoaşte, din cap până în picioare, ca pe omul meu: cu ochii mei, cu buze potrivite pentru mine, cu braţe şi degete fără unghii, cu palme şi picioare făcute din muşchi de bărbat.

Şi când mă voi uita la tine cum te înalţi între picioarele mele urcând spre suflu şi fiinţă, voi uita de orice frică de apă, înălţimi sau neajunsuri şi dintr-o dată toate răspunsurile mi se vor înghesui în mintea neîncăpătoare, bulversată, pângărită. Şi ca o redută cucerită, va renunţa să mai lupte contra inimii şi va adulmeca în sfârşit împlinirea.

Las mintea să viseze pentru că este singurul mod prin care o pot învăţa să accepte viitorul şi sunt sigură că se va obişnui înainte de vreme, prea dornică…

Abandonez perfecţiunea în detrimentul tău, simţământ frumos, care mă face să mă scald în iarbă nu doar când am nevoie ci mereu, în fiecare secundă, neintenţionat şi totuşi atât de voit!

Iar dacă viaţa te prinde de picior şi te ţintuieşte să nu mă mai iubeşti, voi răstigni zilele de nopţi să le prefac în fulgi de eternitate pe care îi vom consuma în zori de zi, la nesfârşit.

Nu cunosc moment mai frumos decât cel în care lumina se împacă cu întunericul şi în timpul acestui armistiţiu, sufletele noastre cedează şi cedează şi sunt fericite.

Te las să-mi adormi în ceafă, încleştat de mine, o simplă proiecţie a visului, pe care nu-l mai poţi urzi în realitate.

Îţi savurez respiraţia să trec dincolo, unde totul este posibil, pana şi aceste lucruri, spuse lumii…

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Si de ce nu as ceda | BunDeCitit.ro - [...] cu întunericul şi în timpul acestui armistiţiu sufletele noastre cedează şi sunt fericite rusbianca.ro cateva secunde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey