La timp

Apr 9, 2013 by

La timp

Gâtuită de emoţie, ca atunci când simţi că aparţii cuiva şi ai puterea să înfrunţi lumea şi să reuşeşti, mă îndrept spre intrare. Mă aşteaptă o lume pe care cu greu ţi-o poţi imagina la vârsta maturităţii, dar pe care o aştepţi de când erai mic şi te jucai cu prietenele în faţa blocului, cea în care merg toate strună şi în sfârşit faci ce îţi place!

Să depinzi doar de tine în viaţa asta este un vis irealizabil, dar să depinzi de cât mai puţini oameni este o adevărată plăcere, nu poţi cere mai mult de la viaţă!

Cu speranţa în spinare, înarmată cu mai multă răbdare decât până acum, mă îndrept spre tine, dulce pasiune.
Ştiu că mă aştepţi de mulţi ani, dar ajung cu greu acolo unde vreau şi sper să fi meritat aşteptarea.

Uneori sunt atât de timidă de faptul că pot realiza un frumos pe care ceilalţi îl recunosc, încât uit că l-am făcut eu şi spun că de fapt nu este nimic nou, doar o formă diferită de expunere a binelui şi că aproape oricine ar fi fost capabil s-o facă.

Şi mai ales îmi place să mă scald în încurajarea celor care nu aşteaptă nimic de la mine, decât să fiu fericită. Ei nu văd nici premii, nici porniri avangardiste de a schimba lumea şi nici măcar succes. Doar o simplă viaţă a unui om care trăieşte bucuros că poate respira fiecare emoţie care-i iese în cale şi pe care o transmite la rândul lui celorlalţi.

Dar eu visez la toate acestea, la reuşite nemaipomenite, la răsturnări de situaţie într-o lume incapabilă să te primească altfel şi să te respecte şi în final, visez la bunăstarea sufletului, dincolo de metafora cuvântului şi a înţelegerii lui.
Am să ajung exact la timp!

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. La timp | BunDeCitit.ro - [...] să ajung exact la timp! rusbianca.ro cateva secunde 0…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey