La mine în ogradă

Apr 24, 2013 by

La mine în ogradă

Bălăcăreli mari şi mici scoase din context pentru a ne susţine supărarea faţă de o situaţie sau o persoană… câte spunem într-o zi? S-a demodat a fi politicos şi diplomat indiferent de vârstă?

De ce se invită oamenii la mine în ogradă să-mi aranjeze acareturile şi programul de dat la vite de mâncare? Sunt extrem de capabilă să am grijă de ele şi îmi asum orice acţiune.

Dar probabil furia, angoasa depăşeşc limita bunului simţ şi nu mai contează cu cine stăm de vorbă. Uităm complet împrejurarea şi ne ajutăm de ea doar să ne expunem sonor punctul de vedere. Ce demonstraţie de forţă!

Nu mă adresez omului care nu pricepe, nu vrea să priceapă şi nu-şi vede decât interesul. Vociferez pentru babe surde?
Ştiu, viaţa este o mare glumă, dar asta doar pentru că eu o văd aşa. Poate mâine mă trezesc şi îmi schimb părerea.

Mă fascinează individul care acuză fără să argumenteze, ca pe front, cu baioneta în mână, înainte băieţi! Ce mai contează că poate luptăm împotriva fraţilor, care au aceeaşi părere că noi. Cel mai important este să ne facem auziţi, prin orice mijloace şi cu cât o facem pe terenul altuia, cu atât mai bine. Mocirla nu mai este la noi în curte şi putem împroşca cum se cuvine.

Dar stăpânul o fi chiar orb, surd, mut, idiot să nu reacţioneze? Şi când o face îi mai dăm o flegmă, că nu tace şi înghite?
Avea unchiul meu o vorbă, zugrav de meserie: afară, că văruim!

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. La mine in ograda | BunDeCitit.ro - [...] mă adresez omului care nu pricepe, nu vrea să priceapă şi nu-şi vede decât interesul. rusbianca.ro cateva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey