Nu te opri

Apr 26, 2013 by

Nu te opri

Să nu încetezi niciodată, să faci, să crezi, să speri şi dacă ambiţia te depăşeşte, întrece-o şi tu cu perseverenţă şi încăpăţânarea absurdă de a crede în bine, în timp ce te străduieşti să reuşeşti şi obţii.

Legumele şi porcii… primii vegetează şi cei din urmă trăiesc de pe urma celor dintâi. De ce ai alege aşa ceva în viaţă, oare chiar există o logică?
Deştepţii care despica firul în 14 şi proştii care au succes… acum oricât de strâmb aş sta tot drept o să judec: cât de prost să fii să-ţi pierzi timp să studiezi şi cercetezi pentru o soluţie mai mult decât strictul necesar. Şi pe de altă parte cât de idiot să fii să mergi înainte ca Vodă prin lobodă fără nici o pregătire?

Ne-am obişnuit să vorbim în extreme pentru că ne este mai uşor să catalogăm, să găsim răspunsuri, să luăm decizii și să vedem mai clar!
Cui nu-i place verde în faţă fuge după vişin şi a rezolvat problema.

Ce te faci când orice cale pe care ai încercat-o te-a adus în acelaşi punct? Poate de data asta te-a depăşit orgoliul şi tu n-ai venit cu nimic să-l iei pe sus.

Pentru că da, deşi este greu să recunoaştem, unele caracteristici negative ale omului sunt atât de instabile şi greu de controlat, încât devin adevărate personae (as)… actori pe care noi îi întreţinem şi în loc să-i înlăturăm preferăm să convieţuim. Nu ne ucid, doar ne toacă mintea din când în când.

Din fericire, omul este mai puternic decât crede şi atunci când spune că nu mai poate, se minte fără să ştie.
Mă voi lupta cu mine în fiecare secundă, până când acele lipsuri nu vor avea alternativă şi vor trebui să evadeze, surghiunite de un trup, minte şi spirit prea înverşunate să se lase doborâte.

Aveţi încredere în voi şi restul… vine de la sine, dacă vrei! 🙂

6 Comments

 1. Alin

  Nu, nu vine de la sine. Toate aceste “vorbe” sunt doar niste iluzii. Si oamenii care chiar stiuy ce vor nu se hranesc cu vorbe, cu sperante desarte ! Aceia sunt oameni de actiune ! Dar nu, nu noi romanii suntem…

  • rusbianca

   generalizezi ….si e pacat ca descurajezi

   • Alin

    Cand lucrurile sunt asa in general, normal ca trebuie generalizat. Altfel niciodata nu se va percepe macar gravitatea situatiei. Daca intinzi coarda la maxim, poate se va rupe si va plesni peste mufa macar cativa oameni, iar atunci vor constientiza…dar altfel nu

    • rusbianca

     Oamenii nu vor constientiza doar pentru ca sunt mai multi dintre ei dusi cu pluta, fiecare are demersul lui. Un lucru e sigur, cu cat privesti mai pesimist situatia si incerci sa-i blamezi fara sa-i indrepti si sa vii cu solutii, cu atat mai lung va fi procesul de readaptare la bine

     • Alin

      Am incercat. Dar fara rost. Am auns la concluzia ca trebuie sa ii bati ca sa priceapa. Pacat ca nu mai este Hitler…toata generatia actuala ar ajunge la gazare, macar asa le-ar iesi figurile din cap.

     • rusbianca

      Nu rezolvam mare lucru daca suntem radicali…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nu te opri | BunDeCitit.ro - [...] încredere în voi şi restul... vine de la sine, dacă vrei! rusbianca.ro cateva secunde 0…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey