Îmi plac oamenii frumoși

May 22, 2013 by

Îmi plac oamenii frumoși

Îmi plac oamenii frumoşi, dar atât de frumoşi că au sufletul lustruit şi poate fi pus în orice vitrină regească!

Îmi plac şi oamenii îngrijiți şi pretenţioşi cu rezultatele muncii lor, dar fără să-i dispreţuiască pe ceilalţi mai comozi decât ei.

Şi îmi plac oamenii care mă întrec. În primul rând în inteligenţă şi apoi în optimism!

Oare lor ce le place? Se mulţumesc cu mai puţin având în vedere că au construit cu atâta grijă un om aproape perfect? Ascund mai multe decât noi, care din considerente absolut obişnuite nu-i ajungem din urmă şi ne afişăm cu majoritatea defectelor la vedere?

Cred că luptă din răsputeri să se înfrâneze, de la ispite, de la excese de orice fel şi sunt un soi de soldaţi parfumaţi cu bune intenţii.

De ce iubesc în totalitate acest gen de oameni? Pentru că au curajul să-şi împingă limitele şi ne demonstrează că se poate! Învăţ într-o singură secundă că amărăciunile mele pot dispărea dacă îmi dau silinţa.

Dar cel mai mult apreciez că sunt mai relaxaţi decât majoritatea oamenilor, pentru că au reuşit să-şi impună un ritm de viaţă absolut fantastic, care pare atât de uşor de urmat.

Cuceresc prin puterea pe care o emană, siguranţa şi încrederea pe care ţi-o dau că tot ce îţi propui este realizabil.

Şi da, nu au de gând să te sape ci să te inspire, pentru că nu mai au nimic de câştigat. Şi-au găsit fericirea în ei înşişi, iar noi cei din jur nu facem decât să orbităm pe lângă ei, ca nişte sateliţi pe cale să devină planete de sine stătătoare.

Mulţumesc că existaţi oameni frumoşi şi dragi!

7 Comments

  1. cristi

    😛 Mare noroc că sunt urât din toate punctele de vedere… și nu mă încadrez în penaj…. vezi, de asta îmi ești dragă. ;D subtilă… ca de obicei.

  2. Da si mie imi plac oamenii cu sufletul frumos, increzatori, hotarati si cei care au un tel in viata, si se straduiesc pt a ajunge unde isi doresc .

  3. joker

    Noroc că sunt întâlniţi unu jumătate doi pe an. 🙂

  4. Cu placere, dar chiar nu trebuia sa ne multumesti 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Imi plac oamenii frumosi | Bun De Citit - [...] şi poate fi pus în orice vitrină regească Îmi plac şi oamenii îngrijiți şi pretenţioşi rusbianca.ro cateva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey