Cum să te împaci pe tine însuți?

Jun 23, 2013 by

Cum să te împaci pe tine însuți?

Viaţa este mai frumoasă dacă din când în când îţi dă palpitaţii, punându-ţi întreg sufletul în agitaţie şi dezvoltându-ţi părţi din creier pe care nici nu ştiai că le ai.
Şi asta doar pentru că unele lucruri trebuie să se întâmple.

Cu toate acestea n-am fost destinată să fac de toate în viaţa asta. Deciziile de multe ori sunt luate înainte de a te întâlni cu situaţiile în cauză. Şi chiar dacă cei din jur au alte opinii, ale tale nu au de ce să se schimbe.

Pentru alţii o problemă este o bucurie, dar pentru toată lumea, fără dar şi poate, rămâne o întrebare la care nu-ţi poate răspunde decât conştiinţa şi capacitatea de a trăi cu răspunsul pe care-l dai.

N-am fost niciodată interogată, dar cu siguranţă aş şti ce să spun. Principiile de viaţă nu au cum să se schimbe peste noapte, indiferent de natura situaţiei. Mintea poate zburda pe câmpii oricând, dar sufletul ştie.

Încerc să nu mă decalez faţă de traseul setat deşi de data aceasta este foarte dificil.
Cum să te împaci pe tine însuţi?

Cred că nici una dintre soluţii nu te va mulţumi vreodată şi este puţin mârşav să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele în unele cazuri. Dar fiecare hotărăşte după cum poate şi cât îl ajută neuronul acela pierdut care strigă din răsputeri, e prea cald, lasă-mă în pace.

Şi în timp ce tu aştepţi confirmarea, viaţa se întâmplă…

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum sa te impaci cu tine insuti | Bun De Citit - [...] te va mulţumi vreodată, este puţin mârşav să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele rusbianca.ro cateva secunde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey