Am impresia că mă repet

Jul 14, 2013 by

Am impresia că mă repet

Singurul motiv pentru care se întâmplă uneori lucruri neplăcute este pentru a putea învăţa o modalitate eficientă de a le evita pe cele viitoare. Cât poate fi de greu să nu repeţi ceva? Din păcate al dracului de greu!

De unde şi cum înveţi să creşti, să uiţi, să te întreci? Fiecare trebuie să afle singur, sprijinit sau nu, această cursă îti aparține doar ție.
Speranţa că răul nu se va mai întâmpla este mai mult decât deşartă. Dacă intri în inima ei, te va acapara ca într-o gaură neagră.

Să mă încred în acea subiectivitate oarbă că sunt capabilă să trec peste orice doar pentru că am curaj, perseverenţă şi consecvenţă? Ce fac când rămân ancorată? Aştept să fiu salvată, ajutată?

De cele mai multe ori am impresia că mă repet dându-mi explicaţii. Îmi este greu să înţeleg de ce aproape nimic nu mă mulţumeşte suficient să spun: DA, în sfârşit!

Am greşit poate când am setat baremul sau când am refuzat să accept că detaliile fac întregul.
Mă uit prea des la imaginea întreagă să mai apreciez fiecare mică evoluţie.

Şi atunci… mă repet! O iau de la capăt trecând de fiecare dată peste ce am adunat, ţintind mai sus. Într-o zi voi putea să arunc toate discurile stricate de atâta repetare şi îmi voi cânta singură, un fel de odă a bucuriei.

Dacă ai vreodată impresia că ai câştigat, mai citeşte odată instrucţiunile de utilizare a viselor şi dorinţelor. S-ar putea să te fi oprit la ambalaj…

Foto credit: www.totaltranslucency.wordpress.com

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Am impresia ca ma repet | Bun De Citit - [...] este greu să înţeleg de ce aproape nimic nu mă mulţumeşte suficient să spun DA in sfârşit rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *