Punct ochit punct lovit

Jul 26, 2013 by

Punct ochit punct lovit

Lucrurile nu sunt niciodată exact cum ai sperat sau ai presimţit, dar dacă te uiţi mai bine la ele sunt destul de aproape de realitatea pe care trebuie s-o îmbrăţişezi în acel moment dintr-un motiv sau altul.
Şi în general se întâmplă exact ceea ce nu te aştepţi, pe sistemul imperfecţiunii care există în lume şi a tendinţei generale a umanităţii de a se dezvolta.

Suntem proşti dacă vrem bine din start, când ştim că nu avem cum să obţinem asta din prima. Predestinare, destin, noroc, un bine general… cuvinte mari în care mulţi dintre noi nu mai credem şi cu toate acestea gândim la fel ca acum sute de ani.

Nu este nimeni dereglat dacă a acceptat obişnuinţa, cum a crescut şi nici dacă s-a răzvrătit împotriva sistemului. Nici măcar cei ieşiţi din comun care nu intră în nici o matrice. Toţi aruncăm la o ţintă şi fiecare nimereşte. Oricât am practica şi oricâtă experienţă am acumula, tot avem o marjă de eroare.

Dar ne place să ne întrecem unii cu alţii, să ne simţim când diferiţi când pur şi simplu comuni, invizibili dacă se poate!
Exactitudinea reuşitei nu aparţine cuiva anume şi cât de mult te chinui cu acest punct ochit punct lovit în viaţă este o chestiune de atitudine, pentru că restul sunt lucruri pe care le înveţi.
Dar modul cum vezi situaţia… asta face diferenţa între mine şi tine, între noi şi ceilalţi.

Iar eu arunc la ţintă până nimeresc, fără oprire. Oboseala mă stimulează. Pe când tu studiezi bine toate unghiurile posibile, riscurile, analizezi şi arunci cu grijă săgeata.
Culmea e că jucăm amândoi în acelaşi timp, calm şi perseverent şi nici unul nu obţine ceva consistent.
Poate trebuie să schimbăm strategia…

Voi cum jucaţi?

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Punct ochit punct lovit | Rus Bianca | Bun De Citit - [...] cât de mult te chinui cu acest punct ochit punct lovit în viaţă este o chestiune de atitudine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey