Ne jucăm împreună

Jul 27, 2013 by

Ne jucăm împreună

Dacă tot suntem forţaţi să convieţuim de ce suntem făcuţi atât de diferiţi unii de alţii? Bărbaţii continuă să se joace şi la 90 de ani, iar femeile dau sfaturi de parcă ar fi bunici de la 5 ani. Nu văd sensul!

Lucrurile ar fi putut fi mult mai simple de la natură citire. Ne-a pus laolaltă şi ne-a zis: voi doi staţi frumoşi aici şi vă jucaţi împreună, dar n-aveţi voi să săriţi ţarcul. Păi e corect?

Şi încercam din răsputeri fiecare să se comporte conform genului… ne mai vine mintea la cap câteodată şi încheiem câteva înţelegeri temporare să nu ne omorâm unii pe alţii, măcar de dragul lucrurilor pe care vrem să le obţinem fiecare de la celălalt.

Şi din obişnuinţă, de dragul evoluţiei, de saturaţia la care am ajuns de a trăi fiecare zi la fel, sau de frica de a rămâne singuri, ne acceptăm unii pe alţi.
Tu te joci ca un idiot în continuare şi eu te cert.

Ştii ceva? Eu nu mai zic nimic şi mă joc şi eu. Ştiu că cel mai deştept ar trebui să cedeze şi că nu este decât un şiretlic de a câştiga teren, dar în acest moment vreau doar să mă joc, cu tine sau fără tine, nu e foarte mare diferenţă.

Sunt mai entuziasmată de ce reuşesc să fac pentru mine decât să îţi fac pe plac de dragul viitorului în comun sau să rămân îmbufnată până când tu trebuie să cedezi, din nou doar temporar.
Fiecare cu jucăria lui. Sunt sigură că o să ne plictisim la un moment dat şi o să ne jucăm împreună. Avem oare de ales?

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ne jucam impreuna | Rus Bianca | Bun De Citit - [...] mine decât să îţi fac pe plac de dragul viitorului în comun sau să rămân îmbufnată rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey