Explicaţii de nemulţumire

Aug 14, 2013 by

Explicaţii de nemulţumire

Pentru că m-am săturat să ofer şi mă joc cu indiferenţa de parcă ar fi păpuşa preferată aş putea fi numită domnişoara egoistă. Aşa şi? Ştiu ce vreau, nu mă aventurez în pierderea timpului şi prefer să merg la ţintă. Crezi că mi s-a terminat bunătatea şi m-am transformat peste noapte într-o pretenţioasă mereu nemulţumită? Oare până acum nu m-ai văzut?

Până unde pot cere? Până acolo unde dau fără să mă mai intereseze dacă primesc ceva în schimb. Şi tu ştii cum sunt şi nu mi-ai aruncat niciodată ceva în faţă… poate doar că tu nu ai fi avut răbdare la fel ca mine, lăsând de la tine cum nu am pregetat să fac eu.

De ce mi-aş lua ceva ce nu-mi place? Pentru că este un compromis pe care-l accept. Nu este atât de important încât să-mi depindă viitorul de asta.
Dar nu poate îndrăzni nimeni să decidă pentru mine aliniindu-mă cu părerea generală de a simţi sau nu ceva pentru ceilalţi.

Nu sunt fericită, mulţumită, satisfăcută, împăcată, liniştită? Nu zâmbesc sau râd, nu mă bucur, nu iubesc? Câte aberaţii pot proiecta alţii? Chiar au o problemă pentru că nu se uită la ei înşişi. Diferit nu înseamnă neapărat ciudat şi rău, însă nu vreau să vă bag idei în cap cu de-a sila.

Stăpânirea de sine îmi aparţine, discernământul la fel, emoţiile, de orice natură idem.
Ne-am târguit suficient. Azi nu mai acord explicaţii.

Related Posts

3 Comments

  1. Aoleu, mamă, prea te stresezi cu idioții.

    Sunt simpatici, așa, ca studiu de caz, dar când se termină programu…jjjt! Acasă, că pierdem episodul în care Esmeralda îl prinde pe Armando în pat cu Maria de Los Santos.

  2. jean du canal

    ..cand esti bun esti pana la capat, insa niciodata a fi destept nu se explica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey