Îţi scriu în lipsă

Aug 28, 2013 by

Îţi scriu în lipsă

Îţi scriu în lipsă pentru că tu nu exişti, n-ai fost încă inventat. Nu mă supăr, ştiu că vei apărea la un moment dat, până la urmă doar lucrurile bune se las mult aşteptate.

Şi chiar dacă mi-am făcut gânduri necolorate, am refuzat stagnarea. Trăiesc prin urmare sper şi cu asta am spus tot.

Mi-ar fi plăcut să nu-mi iau însă energia din cana de cafea şi din leacuri băbeşti sau vorbe bune ale oamenilor din jur, ci din mine, simplu.
Mă înseninez cu bucurie că lucrurile evoluează.
I-aş biciui pe melci, să le schimb natura, dar poate nu te-aş mai aprecia suficient când te voi vedea.

Aştept, dar nu pe tine pentru că tu eşti doar un aliat de nădejde, ci aştept tot ce voi face când vei fi cu mine.
Şi dacă nu mă opresc acum când e mai greu, atunci voi înainta în ritm de avion supersonic.

Am să-ţi mai scriu din vreme în vreme, un simplu motiv de pauză să-mi aduc aminte că totul va fi bine, indiferent de situaţiile beligerante din jur.
Vrând nevrând la colţul străzii se aprind artificii şi oamenii sărbătoresc zilnic. De ce să-mi dau răgaz de neşanse când pot deschide ochii şi porni pe un drum mai bun. Alternativele îmi sunt mereu la îndemână.

Nu dau vina pe nimeni că merg mai greu şi sunt Cănuţă om sucit îmbârligat cu Toma necredinciosul. Dar nu pot sălta mereu.

Radiind îmi iau la revedere,
Pe curând!

2 Comments

  1. Dan

    Îți scriu în lipsă,pentru că exiști…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Îţi scriu în lipsă | Rus Bianca | Bun De Citit - […] fost încă inventat. Nu mă supăr, până la urmă doar lucrurile bune se las mult aşteptate. rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey