Decide

Sep 29, 2013 by

Decide

Decide, cum trăieşti, pe cine vrei să iubeşti, unde mergi şi ce faci. Dar mai ales gândeşte-te că nimeni nu o să fie acolo să-ţi spună că nu poţi face. Eşti singur şi aşa mergi. Te însoţeşte cineva doar dacă îi dai voie. De ce nu ai face-o?

De ce n-am ales altceva? De teamă, de plictiseală. De câte ori nu am făcut ceva doar să treacă timpul, aşteptând momentul perfect în câte fiecare minut este absolut divin. Asta aşteptăm. Dar ce faci în timp ce aştepţi?

Poate că dimineaţa asta este frig, dar dacă nu te ridici din pat şi faci ceva şi în dimineaţa următoare o să fie la fel.
Nu înţeleg cum reuşim să alegem prost şi să căutăm scuze, că nu am fost capabili de mai bine şi era cea mai bună soluţie la acel moment. Cine ne limitează? Oare este atât de greu să vedem esenţialul şi să facem exact ce avem nevoie?
Alungă orice impediment provizoriu şi vezi adevărul. Ce contează pentru tine? Că ai făcut pe cineva să zâmbească sau că zâmbiţi împreună?

Cum te vezi acum aşa te privesc şi ceilalţi şi nu vrei să-i înveţi prost. Îndrăzneşte să trăieşti pentru că nu decide nimeni în locul tău. Orice substitut îţi va da peste cap planurile şi te vei găsi în situaţia de a fi nevoit să repari în loc să creezi.

Să fii mulţumit cu ce ai sau să cutezi a vrea mai multe? Mai important este să apreciezi ce ai primit pentru a putea dărui şi a primi în continuare.

Decide, nu depinde decât viaţa ta de asta.

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Decide | Rus Bianca | Bun De Citit - […] faci. Dar mai ales gândeşte-te că nimeni nu o să fie acolo să-ţi spună că nu poţi face.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey