Plătește cu un nou început

Nov 15, 2013 by

Plătește cu un nou început

Am nevoie de o compensaţie pentru ce n-am trăit din cauză că n-am apucat şi era al meu dintotdeauna.

Nu, nu o să înţeleg vreodată cu adevărat cum ai putut gândi altfel.
E ca atunci când cineva îţi poartă parfumul şi n-are nici un drept, este doar al tău şi nu vrei să fii confundat cu un străin care nu are nimic din fiinţa ta, din minte sau suflet sau piele şi carne.

Şi atunci eu de ce să te recunosc că eşti acelaşi? De ce să nu cer o compensaţie absolut incredibilă pentru că mi-ai schimbat lumea şi viitorul?
Nu merit? Nu am dreptul? Cer prea mult? Nu sunt în rând cu lumea, cu normalitatea ta, cu imaginea ta despre mine? Adică schimb şi eu povestea ?

Nu mă poţi plăti din păcate. Iubirea nu se poate număra în arginţi sau în ferestre deschise.

N-am să te iert că ne-ai înlănţuit doar pentru a te descătuşa de ceea ce nu înţelegeai şi nu ai încercat vreodată să afli.
N-am ştiut să te fac să vorbeşti, credeam că te descurci singur.

Acum am atins cote alarmante de egoism şi încerc din răsputeri să nu-mi aduc aminte nimic din ce mi-ai dăruit. Între a avea şi a nu mai avea zace obişnuinţa omului.

Ştiu că nu are nici un sens să încerc să pricep, dar nu pot renunţa la ideea de veşnicie pe care mi-ai aşezat-o pe tavă într-o zi oarecare când mi-am adus aminte cum miroşi.
Restul este o istorie pe care am scris-o prost, amândoi. Acesta să fie finalul? Plăteşte cu un nou început!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Plătește cu un nou început | Rus Bianca | Bun De Citit - […] aminte cum miroşi. Restul este o istorie pe care am scris-o prost. Plăteşte cu un nou inceput rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey