De la bine în sus

Nov 17, 2013 by

De la bine în sus

Căutăm atât de mult să ne potrivim unii cu alţii de parcă ăsta ar fi scopul primordial al vieţii. Ne entuziasmăm, experimentăm şi terminăm.

Rupi din mine de parcă aş fi nesfârşită. Şi eu te las doar pentru că gândesc diferit. E corect? Ţi se pare just să nu te opreşti doar pentru că priveşti din punctul tău de vedere?

Să te înţeleg pentru că asta este datoria mea. Bine, înţeleg. Până când? Tu faci ceva bine pentru mine?

Cât să mai căutăm după omul potrivit? Nu văd nici un sacrilegiu în a rămâne cu tine însuţi. Decât sfâşiat între imposibilitatea de a fi altcineva şi de a fi tu, aleg a doua variantă. Nu înseamnă că suntem falşi când încercăm sau când renunţăm.

Fiecare final este un început pentru că totul se transformă? Dar dacă există multe finaluri şi multe începuturi şi de fapt singurul liant între poveşti este lecţia învăţată, asta în cel mai fericit caz!

Sunt sfârşită pentru tine din momentul în care ai spus NU. Am dreptul să refuz, să mă supăr, să urlu, să ţip şi să nu-ţi mai vorbesc vreodată. Şi n-aş fi egoistă. Aş fi eu. Poţi trăi cu asta?

Cum ar fi să rup eu din tine? Pesemne mă crezi incapabilă de aşa ceva.
Nu îmi asum partea albă a înţelegerii, aşa cum nici tu n-ar trebui să îţi petreci viaţa îngropat în negru şi sperând la cer senin. Suntem plini de culoare şi dacă tu nu o vezi, am responsabilitatea faţă de mine să ţi-o arăt.

Am încetat cu menajările. Toţi merităm mai bine, inclusiv eu. Vreau să mă simt de la bine în sus

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la bine în sus | Rus Bianca | Bun De Citit - […] altfel Am încetat cu menajările,toţi merităm mai bine.Vreau să mă simt de la bine în sus rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey