Împreună și separat

Dec 23, 2013 by

Împreună și separat

E mai simplu să nu simţi nimic despre nimeni… totul împărţit în experienţe care nu te smulg, nu te aruncă, nu te distrug dar nici nu te înalţă… totuşi, cât să mai refuzi să trăieşti aşa cum ai vrut dintotdeauna, iubind, urând, agăţându-te de speranţă, uitând, iertând, muşcând unul din altul?

Cineva va reuşi până la urmă să intre în fiecare ungher al fiinţei tale, golindu-te complet de amintirea neizbânzii şi mizeriei din inimă, nu crezi?
Dar nici atunci nu o sa fie îndeajuns, pentru că tu nu eşti el şi nu vei fi niciodată. Iar eu nu vreau să mai cred, nu dacă ajung la aceeaşi concluzie.

Continui să-mi dăruieşti şi să-mi ieşi în cale, chiar şi acum, când eu am început să uit să mai simt
Ce ne-am făcut oare unul altuia?

Eşti fericit? Ar părea că eşti cel puţin împăcat.

Eu nu mă pot îndepărta de cine am fost, împreună şi separat.
Cu tine până la capăt, în orice manieră. Cunoşti altă cale de-a trăi?

M-am gândit că poate ne este dat să iubim o singură dată. Dacă ne-am irosit rândul?
Cine mai ştie, deocamdată mergem înainte, aşa cum poate şi ştie fiecare, mai bine de fiecare dată.

Mi-ar plăcea să redescopăr liniştea, cu tine, zi de zi şi s-o stârpim noaptea în vise împlinite descâlcite printre degetele goale sub luna plină, plină până la refuz de nesomn, pentru că eşti acolo şi vreau să mă bucur.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Împreună și separat | Rus Bianca | Bun De Citit - […] în experienţe care nu te smulg, nu te aruncă, nu te distrug dar nici nu te înălţa... rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey