Împreună suntem fericiţi

Jan 22, 2014 by

Împreună suntem fericiţi

Cele mai frumoase surprize sunt cele pe care nu ţi le plănuieşti nici măcar tu şi te trezeşti că se împlinesc într-o zi oarecare. Ele sunt cu atât mai valoroase cu cât sunt singurele care ne ajută să mergem înainte, indiferent de obstacole.

Cât ne costă să facem o surpriză cuiva în fiecare zi? O vorbă, un buchet de flori, o cină caldă sau pur şi simplu un gând bun, că cineva are grijă de el.

Mi-ar fi plăcut să avem îndatoriri mai bune, să nu fim obligaţi niciodată la indiferenţă sau preocupări mărunte, să nu ne aglomerăm minţile cu lucruri pe care le uităm a doua zi şi să fim mai pregătiţi pentru viaţă.

Nimeni nu are suficientă energie încât să reziste în fiecare zi la torturile sociale la care este supus şi să rămână cu zâmbetul pe buze, pregătit să fie fericit seară de seară alături de cei dragi.

Dar putem din puţinul avânt pe care-l avem să dăruim, să-i facem pe ceilalţi să râdă, să-i judecăm mai puţin şi să încercăm să-i cunoaştem mai mult. Sinceritatea n-a omorât pe nimeni, dar nu strică s-o îmbraci în haine de sărbătoare şi s-o prezinţi cu diplomaţie celorlalţi.

N-aş renunţa vreodată să-ţi vorbesc exact cum am făcut-o din prima zi, curioasă şi entuziasmată că învăţ ceva nou. Răbdarea este scumpă şi se plăteşte cu multe experienţe, dar merită preţul.

Am încredere. Împreună reuşim să fim fericiţi.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Împreună suntem fericiţi | Rus Bianca | Bun De Citit - […] şi te trezeşti că se împlinesc într-o zi oarecare. Împreună reuşim să fim fericiţi rusbianca.ro cateva secunde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey