Stai deasupra

Feb 13, 2014 by

Stai deasupra

Fii mereu deasupra situaţiei în care viaţa te va târî zilnic. Nu trebuie s-o călăreşti ca o amazoană sau să te războieşti cu ea de parcă ar fi inamicul numărul 1, dar cel puţin fii capabil să-i arăţi din ce eşti făcut.

Ridică-te şi uită. De fiecare dată. Aminteşte-ţi doar lecţia, restul este praf şi pulbere.

Iar dacă vreodată te lasă puterile, schimbă macazul. Nimeni nu-ţi va impune un ritm în afară de tine, indiferent cât vor trage unii şi alţii să faci de toate pentru toţi şi cât mai puţin pentru tine. Vezi-ţi de calea ta. Împinge-te când ai nevoie, sprijină-te, ia o pauză să-ţi încarci bateriile, dar nu te lăsa.

Iubeşte, pe cine vrei, cum vrei şi cât vrei. Calcă peste trecut. Dacă nu te-a făcut să rămâi nu merită să întorci capul. Punct şi de la capăt.

Poate ţi-ar plăcea să ai o zi în care lumea uită că trebuie să demonstrezi că eşti fericit. Nu este nevoie să dai explicaţii şi să oferi dovezi pentru a te simţi bine. Iar dacă cei din jurul tău nu ştiu asta, cu atât mai rău pentru ei. Până la urmă nu te însoţeşti decât cu cei care trebuie, cum trebuie şi atât cât trebuie. Suficient.

Mâine va fi cea mai frumoasă zi, pentru că este exact la fel ca cea de azi, doar că îţi aparţine în totalitate. Nu te revolta că unii nu înţeleg. Este fără sens.

Să fiţi iubiţi! Dar nu oricum, ci bine 🙂

2 Comments

  1. Cam pervers titlul, dar bine ticluit articolul!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stai deasupra | Rus Bianca | Bun De Citit - […] trecut. Dacă nu te-a făcut să rămâi nu merită să întorci capul. Punct şi de la capăt. rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey