Goluri

Jul 10, 2014 by

Goluri

Să umplem timpul cu ceva, cu orice; doar să nu-l mai simţim cum trece în viteză pe lângă noi, ca un gând nebun de vară sălbatică şi plină de nisip.

Întoarce clepsidra şi uită-te în jur. Tu cum vezi lucrurile? Dar pe tine şi pe ceilalţi? Timpul pierdut nu există. Vremea este întotdeauna de partea ta dacă ştii cum să o conştientizezi.

Clipă nu poate fi oprită, nici măcar de suflet. Şi atunci, la ce bun atâta chin de a face multe lucruri. Nu poţi forţa nimicul. Toate vin atunci când trebuie.

Şi cu toate acestea, avem impresia că nu mai apucăm să ne trăim viaţa. De ce avem nevoie să ne împăcăm cu lumea asta? De un om care să ne înţeleagă? De reuşite impresionante? De moştenitori extraordinari? De salvarea altora?

Poate doar de acceptare. Lucrurile se aşează în matcă lor pentru că te îndrepţi spre ceva bun, pentru că munceşti şi nu te dai bătut. Norocul e o minciună extrem de frumoasă. Ce n-aş da să fie adevărat.

Nu pot alege să trec ca peştele prin apă. Nu-mi stă în fire şi-n mustăţi. Aşa încât mă plimb în continuare printre multe gânduri, dar în special printre ţeluri  şi scopuri. Motivaţia vine de la sine, ca pofta de mâncare.

Totuşi, îmi umplu timpul până la o nouă reuşită cu mici pauze de comunicare. Vorba, bună sau rea, te îndeamnă să creşti.

Câte goluri ni se închid zilnic?

 

Related Posts

1 Comment

 1. cristi

  Golurile nu se inchid, golurile fac implozie… si absorb viata de langa, iar lucrurile care au stat inghesuite primesc mai mult spatiu.
  Si este important ca sa existe consistenta in viata de langa, caci altfel, toata consistenta devine rarefiere.
  Si pentru ca sa ne impacam cu lumea asta, avem nevoie de oameni care sa ne inteleaga… caci astfel putem construi… si sa ne construim pe interior si pe dinafara, astfel sa avem reusite si frumusete in jurul nostru.
  Cu cat sunt mai simple reusitele, cu atat sunt mai incarcate cu bucurie, multumire si foarte important, respect de sine (atat de tine cat si de la ceilalti).
  Mostenitorii sunt dobanditi si constransi oarecum de genetica noastra intr-o oarecare masura… restul, depinde de noi cat ii obligam si fortam sa devina extraordinari.
  Daca sunt langa noi oameni care sa ne inteleaga… atunci putem salva lumea… noastra, a celorlalti. Pe `ailalta o salveaza Dumnezeu… 😉
  Cand toate devin o insumare, atunci vine si acceptarea…. ca o prelungirea peste bine (nu ca resemnare). Deci, toate la timpul lor.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Goluri | Rus Bianca | Bun De Citit - […] trece în viteză pe lângă noi, ca un gând nebun de vară. Câte goluri ni se închid zilnic?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey