Cu NU în braţe

Jul 27, 2014 by

Cu NU în braţe

M-am născut cu NU în braţe şi mă lepăd greu de încăpăţânare. S-a transformat uşor într-o perseverenţă încrâncenată, în care motivaţia este la ea acasă şi se încarcă cu o energie venită din orice, din aer, din apă, din oameni, din tine!

Un tine care nu există de fapt, ci a fost inventat şi readaptat lumii în care trăiesc. Am venit în lume cu o poveste şi mi-a venit rândul să spun şi eu poveşti.

Dar ce mă fac dacă uit să vorbesc? Tac şi aştept să mă apeşi. Să-mi simt sufletul cum mă înghesuie în ultimul ungher al minţii mele, forţându-mă să ies la iveală, goală şi dreaptă, ca o scândură.

Mă simt fără formă, de parcă m-am împlântat în pământul reavăn şi aştept o ploaie şi un soare care să mă ajute să cresc. Adesea doar aştept şi atât. Adesea mă zbat. Şi uneori, mă mai şi înalţ.

Poate ar trebui să-l las pe NU jos din braţe şi să-mi păstrez doar încăpăţânarea de a face. N-ar strica să te am şi pe tine aproape, ca de altfel, pe oricare om bun din lumea asta.

Spun multe, dar sper că reuşesc să şi înfăptuiesc. Cu tine, cu mine, cu ceilalţi, cu cei care îndrăznim, cu cei care greşim, cu cei care iertăm, cu cei care sperăm.

Am mers prea mult spre a fi categorică, crezând că ştiu. Am ajuns să văd că de fapt ştiu aproape nimic. Ar trebui să-mi împachetez avântul şi să-l biciuiesc încet, sub vânturi, să iasă treierat şi copt. Doar atunci va putea să facă faţă lumii. Fără NU, fără DA şi încercând…

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cu NU în braţe | Rus Bianca | Bun De Citit - […] S-a transformat uşor într-o perseverenţă încrâncenată în care motivaţia este la ea acasă rusbianca.ro cateva secunde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey