Cuvinte

Sep 29, 2014 by

Cuvinte

Cuvinte, atât de multe cuvinte, moi, dulci ca perele, tăioase ca un iatagan sau aspre, sănătoase ca prosopul bun al bunicii… Atât de multe vorbe ce ne schimbă, ne transformă, ne fac mai calzi şi mai umani şi extrem de impersonali.

Nu pot porunci sufletului, dar cu siguranţă pot să-mi antrenez corpul să reziste. Pentru că este al meu şi-l gust în fiecare dimineaţa când îmi scuipă sângele printre dinţi.

Neputinţa… o femeia bătrână care vrea să se întoarcă la soţul ei, o tinereţe neştiutoare şi prea multă tristeţe… Nu uit şi de aceea accept orice ar veni.

Tu poţi şi tu vei rezista. Cuvintele fac totul uneori, mai ales când ţi se plimbă în minte şi ajung unde trebuie.

Cred, cred cu adevărat. Şi nu pentru că am nevoie ci pentru că mereu am crezut. Este o alegere. Nu-mi place, dar este drept şi asta este mai sus de orice. Oamenii au nevoie să creadă în cuvinte dătătoare de viaţă. Faptele sunt o simplă confirmare că totul va fi bine, oricum o să vină.

Nu contează cine sunt. Luptă este dusă în continuare, dintr-o inerţie inconştientă şi bună, extrem de bună.

Aş mulţumi tuturor, dar sunteţi prea mulţi. Mă voi strădui să ajung la fiecare înainte de împlinirea zilei.

Fără voi, n-aş mai avea multe de zis. Poate că anul ăsta ar trebui să vorbim despre Prieteni. Despre cei care rezistă, iartă şi merg mai departe. Despre cei care ajută. Despre cei care se trezesc şi înţeleg. Despre cei care iubesc.

Despre tine şi despre mine. Mulţumesc.

Related Posts

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cuvinte | Rus Bianca | Bun De Citit - […] Atât de multe vorbe ce ne schimbă, ne transformă, ne fac mai calzi, mai umani, impersonali rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey