Aşa cum trebuie

Dec 23, 2014 by

Aşa cum trebuie

Mai bine să fie aşa cum trebuie, decât doar să fie. Cel puţin aşa mă gândesc acum. Nu ştiu dacă are de-a face cu o pretenţie, un conglomerat de experienţe şi scuipate în minte, sau pur şi simplu este o decizie cu care mă împac. Nu e nici măcar o nevoie, pentru că nevoile te împing dincolo de limite şi nu e întotdeauna rău că se întâmplă aşa.

N-o să mă mai întreb ce se întâmplă dacă n-o să fie. Mă voi gândi la timpul lui dacă se va ajunge acolo. Uneori e bine să te bucuri de ce există în jurul tău şi în tine, mai mult decât ceea ce ar putea să ţi se întâmple vreodată. Cu riscul că vei leşina de uimire atunci când te vei împlini şi vei renega că ar fi existat vreodată un moment mai frumos în viaţă. Acela o să fie unicul, cel mai puternic, care te va provoca să iei alte decizii. Poate şi mai pretenţioase, mai înţelepte sau mai limitate, pentru tine, nu pentru ceilalţi.

Până una alta, pot spera că un timp în care lucrurile se aşează, peste tot, aşa cum trebuie, o să vină. Îmi cer însă mai mult discernământ, dar nu unul al creierului, ci unul al sufletului, care mă poate împăca cu orice situaţie. Aproape o disciplină, de a fi într-un echilibru, temporar, dar puternic, între realitatea prezentului şi dorinţa de a reuşi cât mai multe.

Mult, puţin, contează mai puţin, atâta timp cât lucrurile se petrec în faţa ochilor tăi. Uit uneori să mă bucur, să zâmbesc. Nu înseamnă că am devenit total indiferent fată de bine şi frumos, ci îl divizez în etape de clipe, pe care nu le mai împart în bucurii, pentru că n-am cu cine.

Mă emoţionez că am început să mulţumesc celorlalţi şi să dăruiesc. Aşa, fără motiv. Pentru că nimic nu trebuie. Pentru că totul o să fie.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aşa cum trebuie | Rus Bianca | Bun De Citit - […] Nu ştiu dacă este o pretenţie, un conglomerat de experienţe, sau o decizie cu care mă împac. rusbianca.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey