Nu pot fi stăvilită

Apr 6, 2015 by

Nu pot fi stăvilită

Sărută-mă în cuvinte, dacă nu ştii s-o faci altfel. O să-mi las durerea din subconştient să mă abandoneze într-un vis fără culori, unde toate au rezolvare.

Iubeşte-mă în cuvinte de nu poţi altfel. Accept schimb pasional de replici uitate în mintea unor amanţi de-o viaţă.

Te-am cunoscut şi te uit pe zi ce trece pentru că refuzi să rămâi ceea ce eşti. Te preschimbi, te îmbeţi cu apă şi cu vin, cu stări şi cu aer străin… îmi eşti departe

Mi-e dor, prea dor de aproape, atât de dor încât mi-aş tăia ceva din viitor să ştiu că pot să simt altfel acum. Să simt.

Sunt oameni care omoară speranţa cu o explicaţie imberbă: asta e viaţa!

Cum să accept aşa ceva? Viaţa este ceea ce pot face, ceea ce mi se întâmplă, nicidecum acceptarea unei stări de fapt temporare şi nenorocite.

Nu-mi aplicaţi limitările voastre în sistemul meu de sânge, suflet şi gând. Mă dezamăgiţi şi vreau să nu mai golesc paharul pentru a mă inspira din nou să pot vedea.

Nu am nevoie de un om care refuză să trăiască cum a visat, care pleacă mereu să caute ceva pentru că nu poate găsi lângă el.

Am alte nevoi.

Eu te sărut cu buzele şi te iubesc cu degetele, chiar de nu vrei. Cunosc doar absolutul care se aude din pereţi ca un ecou.

Nu pot fi stăvilită. Lasă-mă să fiu.

Toţi, lăsaţi-mă să fiu, că eu pot.

2 Comments

  1. Cristi

    In spatiu, departe poate sa insemne distanta, in suflet insa poate sa insemne foarte aproape. Ca sa fi, trebuie sa il lasi mai intai sa existe… intr-un colt de suflet. Iar ca sa simti… trebuie sa simta… ca un dans intre niste fiare care se adulmeca reciproc… si sa nu-i mai arzi sufletul… pentru ca, poate, cu ce a gasit, nu cautarea il face sa plece.

  2. ady ross

    I like the way you love…

Trackbacks/Pingbacks

  1. bundecitit.ro - Nu pot fi stăvilită | Rus Bianca Eu te sărut cu buzele şi te iubesc cu degetele, chiar de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey