Aceleași trepte

May 10, 2015 by

Aceleași trepte

Afară miroase a salcâmi
Şi mi-e prea dor de tine
Dorm pentru că doar în vis
Mă pot lipsi de mine.
Acolo sunt şi nu sunt eu
Şi pot şi fac, se împlineşte
Mă bântuie un singur gând
Nebun, că nu mai este.
M-aş ridica în zori, mereu
Urcând aceleaşi trepte
Două sau trei, sau cinci zburând
Spre-un viitor ferice.
Dar tu nu eşti nici azi, nici ieri
Şi mâine n-am să apuc nicicând
Să-nvăţ să reiubesc un om
Pe care l-am tot iubit, oricând.

1 Comment

  1. cristi

    Iubirea nu se invata… ea daca te ‘paleste… te face praf (indiferent ce esti: om sau magar sadea), te face sa zbori si in acelas timp te face covrig de durere. Si e ca politetea. Daca nu o dobandesti in cei 7 ani de acasa… nu o sa o mai dobandesti niciodata. De ce politete?. pentru ca se raspunde oamenilor. Iar cand iubesti un om… faci totul sa arati asta, si te bucuri de micile momente atunci si nu dupa x zile. Chiar daca ai ceva de certat… si cand o faci priveste omul in ochi… arata ca nu esti un las.
    Exista doar ceea ce doresti sa fie… si cu asta ramai toata viata. Poti iubi frumos sau murdar dupa cum ti-e sufletul, dupa cum copilul din tine mai exista. Iar daca nu exista… nu te chinui… nu o sa iubesti niciodata pentru ca a iubii nu poti sa inveti. Inveti obisnuinta de zi cu zi doar. Si de a-ti satisface orgoliul si poate ca doar asa devi un om fericit. Dar nu implinit.
    Iubirea nu se invata… asa cum nici durerea nu o inveti. Cu cat iubesti mai tare cu atat te doare mai tare. Inveti sa repari eventual… daca mai e ceva de reparat. In timp se spune ca uiti iubirea adevarata… eu zic ca nu o uiti, insa se atenueaza si devine un vis frumos daca stii sa-i pastrezi momentele frumoase sau un cosmar daca tot ce ai atins ai transformat in ura. De aceea esti ceea ce porti in sufletul tau. Ceea ce uiti repede nu a fost decat amagire, sau doar o dorinta salbatica de amor… nu iubire. De aceea si amorul trece repede.
    Eu port in mine iubire… pe care ma straduiesc sa o transform in floare… sau macar intr-o amintire frumoasa… alege tu ce porti in tine… si in ce vrei sa te transformi.

Trackbacks/Pingbacks

  1. bundecitit.ro - Aceleasi trepte | Rus Bianca Afară miroase a salcâmi Şi mi-e prea dor de tine Dorm pentru că doar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey