Să te reobişnuieşti cu binele

Aug 31, 2015 by

Să te reobişnuieşti cu binele

Să trăieşti aşa cum ai visat mereu, să umbli, să vezi, să simţi, să nu te gândeşti că îţi dai voie, ci pur şi simplu să fii… de ce te-ai alunga faţă de toate acestea pentru a îndeplini canoanele unei societăţi potrivite după cutume care nu au nici o legătură cu firea ta şi a multora.

Şi atunci mergi înainte, fie ce-o fi. Pentru că în sfârşit e mai bine.

Nu-mi pot refuza o zi care mă bucură, mă face să râd mai mult decât aş fi făcut-o într-un an întreg. Nu-mi pot refuza o noapte în care mă uit la cer fără să-mi doresc prea multe.

Sunt cum n-am mai fost de mult şi restul nu contează. Adorm ca o bolnavă pentru că nu mă pot reobişnui cu binele. Aştept să se termine în orice clipă, de parcă cineva m-ar tâlhări ziua în amiaza mare, cu mintea deschisă. Şi probabil aş şi accepta, ca pe un fapt firesc, care din păcate, se întâmplă din când în când, la unii mai des, la alţii nicicând.

M-am gândit că n-am dreptul să nu accept fericirea, sub orice formă ar fi venit ea. Am o oarecare obligaţie faţă de femeia care vrea să se uite în soare, copleşită de ameţeală care i-o dă şi în acelaşi timp mulţumită de căldură care o învăluie. Aceasta nu trece cu una cu două. Şi apoi, până la apus mai este şi oameni la fel.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. bundecitit.ro - Să te reobişnuieşti cu binele | Rus Bianca Sunt cum n-am mai fost de mult şi restul nu contează.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey