Planuri

Sep 1, 2015 by

Planuri

Mereu îmi fac planuri, sau cel puţin aşa cred. Chiar şi atunci când fac ceva din greşeală sau din inerţie. Pur şi simplu am o direcţie, o idee, un gând, un sentiment că trebuie să fac.

De multe ori însă planurile eşuează. Nu sunt bine puse la punct, nu sunt duse la capăt sau este doar un pas către următoarea etapă.

Mi-ai spus să plănuiesc mai rar, să trăiesc mai mult, de parcă aş trăi puţin… că toate descoperirile s-au întâmplat din accident, chiar noi, poate ne-am născut plănuiţi şi că cele mai frumoase momente sunt cele spontane…

Da, dar pentru a ajunge în punctul ăla din viaţa mea, am muncit, m-am crescut, mi-am mobilat mintea să înţeleg ce mi se întâmplă, am urmat un fir roşu, care m-a condus aici, unde tu eşti în faţa mea şi îmi spui că acest moment n-a fost planificat.

O să-mi mai spui că eu mereu caut să am dreptate. O să-ţi spun că nu mă cunoşti şi că ştiu să observ, că îmi place să am o siguranţă a demersurilor mele, fie ea bazată doar pe experienţă şi intuiţie, ce pot avea mai mult de fapt, nu?

Vom tăcea şi fiecare îşi va vedea de drum, aşa cum ştie s-o facă cel mai bine: eu voi plănui şi voi trăi, tu vei merge înainte şi vei trăi, mai mult, aşa cum îţi place să spui şi să crezi că o faci şi ne vom întâlni în acelaşi punct, la destinaţie.

Al cui e planul ăsta?

Related Posts

2 Comments

 1. Eu

  De ce te-ai justifica pentru faptul ca iubesti viata ? E normal sa stii ce vrei sa infloreasca in ceea ce aperi ..nu suntem atat de persecutati de nesiguranta incat sa ne aplecam violent sa epuizam prezentul de toate voluptatile posibile .
  N-am fost capabil niciodata sa discut despre destin linistit si fara contradictii . Si , probabil , ar trebui sa ma multumesc cu gandul ca stalpul pe care mi se sprijina viata nu inseamna mai mult decat catargul de care se leaga Ulise ; pentru a nu ne ucide sirenele dansand pe nisip .
  Al cui e planul asta ?
  Daca intrebarea este aceeasi , in fiecare moment e un alt raspuns si un alt destin in joc .

  …asa ca voi ramane singur cu tentativele mele de a deprinde arta dificila a masurii , cea care imi lipseste de cate ori ma incurc in propriile mele declaratii despre fericire .

  • rusbianca

   Arta dificila a masurii…exista un echilibru in toate si asta pare a fi un plan extrem de bine stabilit si dus la bun sfarsit 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. bundecitit.ro - Planuri | Rus Bianca Mereu îmi fac planuri, sau cel puţin aşa cred. Chiar şi atunci când fac ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey