În voia cui

Apr 10, 2016 by

În voia cui

Orice e posibil, până şi iubirea, faţă de tine, faţă de ceilalţi, faţă de ceea ce speri că se va întâmpla într-o bună zi, se va reîntâmpla.

Şi când totul ia sfârşit, o iei de la capăt, aşa cum poţi, cu tine, cu ceilalţi, cu ceea ce aştepţi să se întâmple, oricând, oriunde.

Iar dacă miroşi o disperare latentă, o înlături cu zile şi nopţi şi cu o resemnare care nu mai ţine de tine sau de ceilalţi, ci de un fel de obişnuinţă a firii născută să supravieţuiască în orice condiţii, transformându-se în fiecare clipă în ceea ce se poate. Şi orice se poate.

N-am mai sperat pentru că n-am mai crezut. N-am mai simţit pentru că nu aveam cu cine. M-am pierdut undeva între acceptare şi voinţă. O searbădă zi care nu se mai termină.

Mai am încă vise. Nu mă surprind deloc, pentru că n-am uitat nicio o clipă ceea ce vreau. Creierul nu are buton de oprire. Faptele însă da.

M-am lăsat în voia, nici nu ştiu în voia cui, a nimănui de fapt. Cu siguranţă nu m-am lăsat în voia mea.

N-am obosit ci n-am mai iubit şi ce nu practici, uiţi. Am încă o amintire frumoasă. Încă sper să creez altele, cândva…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey