Răsplată

Nov 15, 2017 by

Răsplată

Când îţi asumi riscuri nu ştii exact dacă acestea sunt posibile, adică tu le calculezi, te gândeşti, le proiectezi, uneori chiar ţi le imaginezi atât de puternic încât ele există în toţi porii tăi, inclusiv în visele pe care credeai că nu o să le mai ai.

Şi dintr-o dată, cumva, ţi se deschide o altă lume, făcută anume să existe pentru că ai îndrăznit!

Lucrurile merg, tu îţi vezi de treabă, universul care până acum era atât de parşiv, îţi oferă o răsplată de mult cuvenită şi te îmbată cu parfumul ambroziei că ai ales ce trebuia.

Iar tu eşti optimist, dar mirat că totul se aşează pe un făgaş oarecum normal, cum ar fi trebuit să fie cu mult timp în urmă, dacă ai fi avut curaj.

Te mai întrebi din când în când de ce totuşi mergi spre bine atât de uşor şi nu pentru că nu ai merita, dar niciodată nu ţi-ai trăit visul. Eşti perfect conştient că ţi-ai câştigat fiecare moment de răgaz cu vârf şi îndesat, dar parcă nu-ţi vine să crezi că există atât de mult bine, când multe în jurul tău merg prost.

Stai şi te gândeşti cât de mult te-ai chinuit să obţii asta, încât uneori uiţi să te mai bucuri…

Cineva mi-ar spune acum că iar nu vorbesc despre mine şi nu-mi asum… ba da, o fac, dar de foarte multe ori, toate acestea le-a mai trăit cineva, poate chiar tu, poate cineva cunoscut şi mă simt ipocrită să vorbesc doar de mine, când simţim atât de mulţi, aceleaşi lucruri.

În final, mă bucur, pentru că există bunătate, credinţă, destul de multă forţă să mişcăm lucrurile să se întâmple, dar în primul rând că există răsplată.

Mulţumesc!

Related Posts

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ab ad blocker top 10 ecommerce platforms for small business top 10 ecommerce providers top 10 ecommerce sites top 10 ecommerce software top 10 ecommerce solutions top 10 ecommerce websites top 10 it outsourcing companies top 10 outsourcing companies in india top 10 software company websites
Nick Easton Womens Jersey