Cât iubeşti? 3 minute, o oră, o săptămână, un an, o decadă? Toată viaţa sună prea mult? Stresant de plictisitor să te uiţi la aceeaşi persoană care îţi trezeşte acelaşi sentiment?

Dragostea ţine atât cât vrei, nu vine cu reguli de folosire sau de întreţinere… poate le confundăm cu cele de convieţuire, dar sentimentul nu cere nimic decât să fie trăit. Îţi place sau nu-ţi place de cineva, vrei sau nu vrei să fii cu el.

De ce dai vina pe iubire că te îndeamnă să acţionezi iraţional, să faci grozăvii, să cazi în depresie? De ce nu dai vina pe ea când reuşeşti, când eşti fantastic de fericit şi creezi? Când simţi că zbori şi ai vrea să ajuţi pe toţi din jurul tău?

Fie că o simţi din primele minute sau te cucereşte în timp, dragostea nu te înfometează şi nu îngraşă. Poţi fi îndrăgostit la orice vârstă, de oricine, bărbat sau femeie şi este probabil cel mai puternic sentiment care există. Pe cât de blamat pe atât de adorat. Viaţa fără el nu are gust şi nici miros.

Şi atunci de ce ai face concesia să te mulţumeşti cu orice mai puţin decât nebunia dragostei? Pentru că nu ai simţit-o niciodată sau pentru că te-ai resemnat şi consideri că există lucruri mai importante în viaţă? Atunci nu te plânge! Trăieşte ca atare.

Eu aleg să simt, atât cât durează şi mi-e bine pentru că ştiu cum e. Iar în momentele în care uit, luată de valul prezentului, te privesc şi tu îmi aduci aminte.
Cum ar fi viaţa fără să te fi cunoscut? Nu vreau să ştiu şi nici nu mai trebuie pentru că eşti aici.

http://youtu.be/KQhcwCDr4YA