Aperitivele sunt nişte gustări excelente pentru petreceri, mai ales când nu se doreşte să se gătească foarte mult.
Vă prezint câteva variante de aperitive potrivite pentru orice sezon.
Rulouri cu peşte
Ingrediente
Ton în sos de tomate
Porumb
Morcov
Oregano
Castraveţi muraţi
Piper
Lipie
Ardei roşu
Cozi usturoi verde
Se amestecă tonul cu morcovul răzălit, se adaugă castraveţii muraţi tăiaţi şi restul ingredientelor.
Se ia o lipie mare, se taie în două şi se pun 2-3 linguriţe de compoziţie pe jumătate de lipie şi se împătură ca o sărmăluţă.
Se leagă cu un fir de usturoi verde şi se ornează cu o felie de ardei roşu.
Roşii umplute cu brânză
Ingrediente
Telemea feta
Pătrunjel verde
Mărar verde
Morcov
Oregano
Se taie capacul de la roşie, se scobeşte cu o lingură scoțând miezul şi se lasă să se scurgă pe o farfurie.
Brânza se amestecă cu morcovul razalit, frunzele de pătrunjel şi mărar verde tocate mărunte şi oregano.
Se umple roşia cu această compoziţie şi se decorează cu o frunză verde de pătrunjel.
Poftă bună!