Atingerea scopului cu un deget este egală cu aşezarea primei cărămizi pentru construcţia visului, cu alte cuvinte, crucială!

Şi nu visăm doar să ne aflăm în treabă, visăm să trăim mai bine. De câte ori însă este nevoie să schimbăm direcţia pentru a reuşi, ține de fiecare în parte. Unii sunt mai norocoşi sau mai intuitivi şi ochesc din prima drumul potrivit, alţii se poticnesc la fiecare curbă sau răsturnare de situaţie.

Nu perseveraţi decât să ajungeţi la final, pentru că orice încăpăţânare de a face lucrurile în felul tău, sau de a încerca un catralion de variante nu fac doar să amâne totul, uneori chiar cu ani buni de zile.

Priveşte de fiecare dată situaţia din mai multe puncte de vedere şi chiar dacă pentru moment eşti obligat de circumstanţe să o iei într-o parte, ţine minte direcţia de bază.

Mi-ar plăcea să cred că orice demers pe care-l facem ajută într-o oarecare măsură nu doar pe mine ca individ, ci şi pe ceilalţi prin asociere. Şi m-aş bucura nespus să aflu că visul meu şi ţelurile mele au reuşit să inspire și să fie o piatră de temelie pentru calea altcuiva.

Ca o maşină bine unsă, societatea perfectă este cea în care fiecare membru prin contribuţia lui la bunăstarea sa aduce un plus prosperităţii universale.

Mâncaţi de egoism şi interese cel puţin meschine, autodepăşirea nu rămâne decât o tristă amintire a unei idei de bine. Un vis neîmplinit în care oricât optimism am fi avut vreodată, realitatea ne-a scuipat în faţă şi a trecut pe lângă noi trufaşă, pedepsind nepotrivirea noastră cu lumea.

Cred cu tărie că nici o muncă nu este în zădar, doar că unele alegeri pot să grăbească realizarea scopului.
Alegeți bine!